O stronach ZTM MZA i TW
- Solaris U10
Solaris U10 pisze:Nie mniej jednak duży plus za tę podstronę.
Będę czepliwy: ta sama co podczas zamknięcia Al. Jerozolimskich
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- MeWa
- Cukiereczek
nie chciałbym odpowiadać na Twoje pytanie, ale moim zdaniem schemat jest dobry (a do tego ładny)Możliwe, że jestem niedorozwinięty, ale ten schemat jest mało czytelny http://www.ztm.waw.pl/wz/...tm_strona_2.gif
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- R-9 Chełmska
- R-9 Chełmska
Widać czytają WAWKOM (w co nigdy nie wątpiłem)...geograf pisze:Już poprawili
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Małe pytanie do dyrekcji (w związku z nowym zaleceniem Bastiana dotyczącym tego tematu): Gdzie/czy w ogóle wklejać newsy nie nadające się do żadnego innego tematu?
Bo jednak takie istnieją. Przykładem może być to "cudo".

Pozdrawiam.
"Raport z 13 lutego 2004 roku informuje, że o godzinie 19.26 na drodze tramwaju stanął... "obcy". Tym razem nie chodziło jednak o istotę pozaziemską, lecz o kierowcę, który swoim pojazdem zablokował torowisko tramwajowe. Biorąc jednak pod uwagę to, że jego zachowanie było przejawem - mówiąc potocznie - kosmicznej głupoty, określenie używane w raportach ma w sobie niewątpliwie sporo słuszności."8917 pisze:to
o_O Może ja dziś myślę jakoś wolniej niż zazwyczaj, ale... czy możecie mi wytłumaczyć, co autor miał na myśli w ostatnim zacytowanym zdaniu?