Sieci komórkowe
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
http://www.telepolis.pl/porownanie,4,7, ... 9,2812,0,0
Chyba poszedłbym w P9 - 3 GB ram, Samsung tylko 2GB, a każdy GB RAM-u szczególnym dobrem użytkownika. Do tego szybszy procesor.
A5 ma wyższą kategorię LTE (nie wiem czy w PL ma to jakieś znaczenie)
Chyba poszedłbym w P9 - 3 GB ram, Samsung tylko 2GB, a każdy GB RAM-u szczególnym dobrem użytkownika. Do tego szybszy procesor.
A5 ma wyższą kategorię LTE (nie wiem czy w PL ma to jakieś znaczenie)
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Xiaomi Redmi 4 Pro / High Edition (z Qualcommem 625) - niewiele mniejszy ekran, ta sama rozdzielczość, 1/3 więcej baterii więcej, tańszy niż P9 Lite, dual sim. A jak się człowiek uprze na aliexpress, to nawet za bezcen, bym powiedział (~170 $). Używam bieda-wersji 4A i jestem naprawdę mega zadowolony 

Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mam telefon (Lumia 535). Kupiłem do niego nowe słuchawki (firmowe!) - pierwszego dnia wszystko ok, drugiego dnia zjawisko totalnie dla mnie niezrozumiałe: po podłączeniu słuchawek, każda muzyka (plik z pamięci, Youtube, radio) co kilka (mniej więcej od 4 do 11) sekund się zatrzymuje i trzeba kliknąć "play". Bez słuchawek - gra jak trzeba. WTF?!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Przerywa coś może fizycznie i zmienia kanał audio tak jakby się ciagle podłączaly/odłączały?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
No dobra, ale: primo - ten telefon ma już rok i takich numerów nie robił, secundo - bez słuchawek też nic nie przerywa... Co więc może powodować efekt opisany przez Łukasza? Wtyczka niedododi?
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
A nie masz jakichś słuchawek na Bluetooth na chwile zobaczyć? To ma w ogóle Bluetooth? Może w ogóle system coś sobie nie radzi ze sprzętem...
Ludzie maja podobne objawy, jedyne rozwiązanie na szybko to zmienić słuchawki na inne
Ludzie maja podobne objawy, jedyne rozwiązanie na szybko to zmienić słuchawki na inne

Hmmm strange.
I also thought about that myself, and before posting I did try another pair, but of the same brand... (I bought two sets of "TDK EB-950"s - both of them had the same issue.
Because of your post I tried another pair I had around (random sennheisers) - and they don't have any issues of stopping the audio.
I'm fairly sure it's something with the software though. A couple of days ago I did install some update
edit: but so yea, even though we've found a workaround I guess, I'd still like to fix this somehow. Those sennheisers are old and falling apart, and those TDKs were pretty good before the update
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak. Jeśli zmieścić w tym "jeden z głośników rzęził z powodu uszkodzenia drutu" oraz "nie działają z powodu ostatecznego zgubienia" 

Ja miałem kiedyś tak, że wpadł mi jakiś piasek do portu i niby wtyczka wchodziła, ale za chwilę się wypinała, może port przedmuchać sprężonym powietrzem? 

Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
A to w takich przypadkach nie kupuje się po prostu drugiego iPhone'a?Emyl pisze:Ja czyściłem wtyczkę w ajfonie patyczkiem do uszu namoczonym w spirytusie jak mi coś nie stykałoPotem było cool.

Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
FCBARCA.COM
FCBARCA.COM