Ale to nie chodzi o to. Po prostu nie masz żadnych świateł, nie masz co przyspieszać, nikt nie chce Ci się wcisnąć, po prostu ot tak jedziesz tuż za poprzednim samochodem i każde najmniejsze wciśnięcie hamulca w tym samochodzie przed tym autobusem powoduje, że autobus od razu na maksa hamuje bo wiadomo, mała odległość. I przy każdym tym hamowaniu pasażerowie lecą na łeb i szyję. Tylko ja się pytam - po co kierowca tak robi? Jaki ma w tym cel?Nordyk110 pisze:I drugi problem ( krajów dzikich ) . Jest kawałek wolnego pasa obok ,będę bliżej na światłach GAZUU. Później znowu jest taka sytuacja i GAZUUU .
Co nas wkurza ze strony kierowcy lub motorniczego?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Reserved, jak Bastian nazwał cię bęcwałem, to sam sobie dał dwa punkty. Ja się czasem zastanawiam ile byłoby za idiotę albo kretyna, bo mnie korci.reserved pisze:Tylko ja się pytam - po co kierowca tak robi? Jaki ma w tym cel?
Niepełnosprawne umysłowo zagłodzone dziecko z Etiopii by pojęło, jaki cel ma kierowca w takim a nie innym stylu jazdy. Nie wpuścić buractwa, które MUSI wjechać przed autobus. Bo to naprawdę spora różnica, czy na światłach będziesz trzeci czy fafnasty. Różnica wymierna, podawana w minutach opóźnienia na krańcu. Nie pochwalam, ale rozumiem. Dziwi mnie, że ty masz problemy z przeczytaniem i właściwą interpretacją prostego w sumie tekstu, którym tłumaczyli to moi przedpiścy.
Czy Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem?Szeregowy_Równoległy pisze:Niepełnosprawne umysłowo zagłodzone dziecko z Eriopii by pojęło, jaki cel ma kierowca w takim a nie innym stylu jazdy. Nie wpuścić buractwa, które MUSI wjechać przed autobus. Bo to naprawdę spora różnica, czy na światłach będziesz trzeci czy fafnasty.
Po prostu nie masz żadnych świateł, nie masz co przyspieszać, nikt nie chce Ci się wcisnąć, po prostu ot tak jedziesz tuż za poprzednim samochodem
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Najwidoczniej samochód jechał za wolno. W dalszym ciągu nie pochwalam, i cały czas kierowcę autobusu rozumiem. Mnie też dobija, jak jadę wozem z kagańcem na 60km/h, a mimo tego trafia się jakaś pierdoła, która MUSI jechać wolniej, bo ma taki kaprys, a nie ma jak pierdoły wyprzedzić.reserved pisze:Po prostu nie masz żadnych świateł, nie masz co przyspieszać, nikt nie chce Ci się wcisnąć, po prostu ot tak jedziesz tuż za poprzednim samochodem
Reserved się zestresował 
Chłopie, nie tak się rozwiązuje przegraną w dyskusji. Nie pierwszy raz wyskakujesz w tym temacie z Bardzo Poważną Kwestią, po której omówieniu okazuje się, że tylko ty dostrzegasz problem w tym, co inni pasażerowie uznają za normalkę. Pasażerów kursujących na trasie fotel-podłoga co wciśnięcie hamulca też nie widywałem.
Chłopie, nie tak się rozwiązuje przegraną w dyskusji. Nie pierwszy raz wyskakujesz w tym temacie z Bardzo Poważną Kwestią, po której omówieniu okazuje się, że tylko ty dostrzegasz problem w tym, co inni pasażerowie uznają za normalkę. Pasażerów kursujących na trasie fotel-podłoga co wciśnięcie hamulca też nie widywałem.
No to widocznie moi znajomi są jedynie wyimaginowani.JKTpl pisze:Nie pierwszy raz wyskakujesz w tym temacie z Bardzo Poważną Kwestią, po której omówieniu okazuje się, że tylko ty dostrzegasz problem w tym, co inni pasażerowie uznają za normalkę.
[ Dodano: |3 Cze 2011|, 2011 23:19 ]
Dobra, dyskusja bez sensu. EOT. Widocznie niektórzy kierowcy już tacy są , że muszą wyżywac się na pasazerach i nic się z tym nie zrobi. Szkoda po prostu, że niektórzy kierowcy wręcz chwalą takie zachowania.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Tak, pisząc "nie pochwalam" zdecydowanie wyraziłem pochwałę dla kierowcy twojego 150. Lecę kupić mu kwiaty, może jeszcze go złapię.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Generalnie to tak, masz duże szanse na rozdziewiczenie mojej plonkownicy, niemniej jak ktoś sugeruje, że napisałem co innego niż napisałem, to odczuwam wewnętrzną potrzebę sprostowania tego.
Może Ty Szeregowego wrzuć po prostu do swojej, bo aż żal patrzeć, jak cierpisz czytając i odpisującreserved pisze:To bardzo Cię proszę, wrzuć mnie tam już teraz. Będę wdzięczny.Szeregowy_Równoległy pisze:Generalnie to tak, masz duże szanse na rozdziewiczenie mojej plonkownicy
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )