Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości

Moderatorzy: JacekM, Dantte

Lukas508

Post autor: Lukas508 » dzisiaj, 10:14

W sumie całkiem możliwe, dlatego pytam. W dalszym ciągu to jest drop ajentów ze 150 brygad do 100. Jak do tego doszło, nie wiem.

Chociaż i to pewnie można wytłumaczyć MZA.

kajo

Post autor: kajo » dzisiaj, 11:22

Lukas508 pisze:
dzisiaj, 10:14
W sumie całkiem możliwe, dlatego pytam. W dalszym ciągu to jest drop ajentów ze 150 brygad do 100. Jak do tego doszło, nie wiem.

Chociaż i to pewnie można wytłumaczyć MZA.
Można to wytłumaczyć absurdalnie wysokimi stawkami ajentów. Po co coś zlecać, jak można to zrobić samemu taniej i więcej płacąc pracownikom?
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.

BrdzJkb

Post autor: BrdzJkb » dzisiaj, 16:23

Widzimy właśnie w sąsiednich wątkach i klimatyzacji, systemie informacji pasażerskiej czy pożarach pojazdów jaki to dobry pomysł. Umowy zlecenie zamiast umów o pracę to pewnie też plus.

kajo

Post autor: kajo » dzisiaj, 20:28

BrdzJkb pisze:
dzisiaj, 16:23
Widzimy właśnie w sąsiednich wątkach i klimatyzacji, systemie informacji pasażerskiej czy pożarach pojazdów jaki to dobry pomysł. Umowy zlecenie zamiast umów o pracę to pewnie też plus.
MZA przynajmniej zlecenia daje tym co chcą, a nie po prostu wszystkim po kolei bo tak jest taniej. Ja nie będę nawet wspominał jak to wyglądałem dopóki ZTM nie wziął ich za mordę, przez co musi jeszcze angażować dodatkowe siły do kontroli każdego aspektu po kolei. Bo nigdy nie wiesz czego nie wpisałeś, a prywaciaz wykorzysta każdą najmniejsza lukę ze szkodą dla pasażera .
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.

Awatar użytkownika
pawcio

Post autor: pawcio » dzisiaj, 20:30

MZA przez to, że ZTM wziął ajentów pod ciężki but, też się trochę ogarnąć musiały. To spirala nakręcających się zmian.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem

alojz

Post autor: alojz » dzisiaj, 21:21

kajo pisze:
dzisiaj, 11:22
Można to wytłumaczyć absurdalnie wysokimi stawkami ajentów. Po co coś zlecać, jak można to zrobić samemu taniej i więcej płacąc pracownikom?
A masz jakieś takie konkretniejsze uzasadnienie?
Obecnie tylko Mobilis starymi struclowymi mercami jest droższy od MZA. Na pozostałych kontraktach ajenckich stawka jest niższa.

ODPOWIEDZ