Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Zastanawiałem się, czy dać to do tematu o Euro, ale uznałem, że tutaj bardziej to pasuje: Zlatan Ibahimović po turnieju nie będzie grał dla Szwecji. Kończy się pewna epoka...
- No Limit Biker
Żeby kolega fik nie musiał strzępić klawiszy to dodam, że Legia jest zainteresowana kupnem Romana Bezusa z Dnipro, a zgodnie z tym co powiedział nowy trener że nie uznaje pozycji "6" Ariel vel Proszek w QPR, podobno za 1,5mln ojro.
Usunąłem część wypowiedzi dotycząca usuniętej dyskusji. --_||
Usunąłem część wypowiedzi dotycząca usuniętej dyskusji. --_||
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przypominam, że jest to temat o piłce nożnej a nie o tym, że jedni kibole zmienili sympatie i teraz blatują się z innymi niż tydzień temu. To ostatnie nie ma nic wspólnego z piłką i rozważania na ten temat będą traktowane jak offtop ze wszystkimi konsekwencjami przewidzianym dla trollujących.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
No i Wolski (prawie) w Lechii, mało im grajków w środku pola...
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
- No Limit Biker
Thibault Moulin ma podpisać kontrakt z Legią, obecnie przechodzi testy medyczne. Środkowy pomocnik grający ostatnio w belgijskiej ekstraklasie i mający niezłe statystyki z ostatniego sezonu 3 gole, 9 asyst. Jak na średni klub w jakim grał niezły grajek.
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Fakt donosi też o zainteresowaniu Romanem Bezusem, ukraińskim rozgrywającym Dnipro Dniepropietrowsk.
- No Limit Biker
Pisałem o tym w poście wyżej który moderowałeś.Szeregowy_Równoległy pisze:Fakt donosi też o zainteresowaniu Romanem Bezusem, ukraińskim rozgrywającym Dnipro Dniepropietrowsk.
Moim zdaniem obaj nie przyjdą, jeśli zakontraktowali Francuza do temat Bezusa upadnie, ale ze względu na EURO i to się będzie działo po turnieju lepiej mieć kogoś w zapasie. Ja osobiście zakładam że Dudy nie uda się utrzymać a wartościowego zmiennika dla niego brak.
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja mam pewne wątpliwości, czy Duda sam jest wartościowym zmiennikiem. Prawda jest taka, że zeszły sezon to była tragedia w wykonaniu Słowaka. Odejście Dudy bym odbierał z westchnieniem ulgi. Ofensywnych środkowych pomocników oferujących jakość zwyczajnie w Legii nie ma. Gui lepiej prezentuje się na skrzydle, Hamalainen to klasa wyższa ligowa i nic więcej, a Dudzie sodówa uszami wypływa i, niestety, nie ma miejsca na przynajmniej rzetelną grę.
- No Limit Biker
Też z chęcią zobaczę parę milionów euro zamiast jego osoby w składzie, pytanie czy zarząd nauczył się już rozsądnie wydawać pieniądze bo jeśli zamiast niego ma grać ktoś pokroju i za cenę Masłowskiego który może nie był typowym ofensywnym pomocnikiem, ale jednak bardziej "10" niż "6" to wole Dudę nawet w formie z ostatniego sezonu.
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja znowu Dudy w formie z ostatniego sezonu nie widzę w Legii w ogóle. Trenerzy też widzieli to jakoś inaczej, skoro Gui grał w środku. A środek pomocy w Legii to jest tragedia, skoro najbardziej efektywnym występem środkowego pomocnika w sezonie były trzy asysty defensywnego i, jak sama nazwa wskazuje, trochę drewnianego Jodłowca. I było to raczej odstępstwo od normy niż standard w grze naszej drugiej linii.
A Masłowskiego wszyscy się czepiają, gdy wydawało się, że facet ma papiery na przyzwoite granie. Skoro w tragicznym Zawiszy mógł błyszczeć, to transfer był dość oczywisty. Po prostu błędy się zdarzają.
A najważniejszym ruchem transferowym będzie, o ile dojdzie do skutku, wykupienie Jędrzejczyka. Bo jeśli Jędza odejdzie, to będzie to najpoważniejsza możliwa strata.
A Masłowskiego wszyscy się czepiają, gdy wydawało się, że facet ma papiery na przyzwoite granie. Skoro w tragicznym Zawiszy mógł błyszczeć, to transfer był dość oczywisty. Po prostu błędy się zdarzają.
A najważniejszym ruchem transferowym będzie, o ile dojdzie do skutku, wykupienie Jędrzejczyka. Bo jeśli Jędza odejdzie, to będzie to najpoważniejsza możliwa strata.
- No Limit Biker
Podobno po Jędzę zgłosił się jakiś francuski(?) klub ale Rosjanie odrzucili ofertę, więc nie sądzę by Legii się to udało. Ale zgadzam się, że jego odejście będzie bolesne.
Co do Masłowskiego trzeba liczyć siły na zamiary, Legia to ewidentnie dla niego za wysokie progi nie odstaję pod względem motorycznym (wiem, że był kontuzjowany) ale mentalnym widać że wychodząc na boisko ma pełne majtki. Błędy się zdarzają tylko, że w Legii są dość często powielane i w każdym okienku pojawia się właśnie taki "Masłowski".
Mówiąc o środku pomocy masz na myśli ofensywę? Bo wg mnie z zadań destrukcyjnych i uspokojenia gry środek wywiązywał się w 100% na czym generalnie Legia opierała swoją siłę w wielu meczach.
Co do Masłowskiego trzeba liczyć siły na zamiary, Legia to ewidentnie dla niego za wysokie progi nie odstaję pod względem motorycznym (wiem, że był kontuzjowany) ale mentalnym widać że wychodząc na boisko ma pełne majtki. Błędy się zdarzają tylko, że w Legii są dość często powielane i w każdym okienku pojawia się właśnie taki "Masłowski".
Mówiąc o środku pomocy masz na myśli ofensywę? Bo wg mnie z zadań destrukcyjnych i uspokojenia gry środek wywiązywał się w 100% na czym generalnie Legia opierała swoją siłę w wielu meczach.
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Tak, chodziło mi o grę do przodu. I w tej materii środek pomocy Legii oferuje śmiesznie mało. Destrukcja jeszcze jakoś wyglądała, ale gdy trzeba było po odzyskaniu piłki coś z nią zrobić, to zostawał Gui albo będący pod formą Duda. Hamalainen praktycznie nie grał, a jak grał to bardziej jako podwieszony napastnik, zamiast Prijovicia.
Brawo Polacy!!!! Jedziemy do Marsylii!!!
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
- vernalisadonis
Jakbyś nie siedział tylko i wyłącznie na OB, to byś wiedział, że na czas Euro jest założony odpowiedni wątek.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej