Elektrobusy
Kierowcy skarżyli się na przeguby, że nie można ruszyć wozem gdy nawierzchnia z kostki jest mokra zamiast delikatnie operować pedałem... Tak więc Solaris zdalnie ogranicza w wozach rozruch przez co wolniej się rozpędzają. Po tych zmianach, gazowce MANa nawet lepiej przyspieszają.
5929 i 5976 dojadą dzisiaj wieczorem, albo w nocy. 5939 pewnie też już był na miejscu, ale ponoć jedna z baterii zaczęła zgłaszać błąd.
W nocy można podjechać na Konwiktorską i se podładować.
ŁK
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Mam nadzieję, że żartujesz.Flash8222 pisze: ↑28 lis 2020, 16:31Kierowcy skarżyli się na przeguby, że nie można ruszyć wozem gdy nawierzchnia z kostki jest mokra zamiast delikatnie operować pedałem... Tak więc Solaris zdalnie ogranicza w wozach rozruch przez co wolniej się rozpędzają. Po tych zmianach, gazowce MANa nawet lepiej przyspieszają.
-
Chciałbym spytać co się dzieje z 5985 chyba raz go widziałem na trasie na 169 i później nie wyjeżdżał na miasto
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W Biuletynie ZTM jest troche info o elektrykach. Wygląda na to, że mamy obecnie dwa zbiory: pętle z ładowarkami, ale bez zasilania i pętle z zasilaniem, ale bez ładowarek.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A ile jest pętli w sumie zbiorów? Czy dalej połowa pętli to zbiór pusty?
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
To jest nasz Miś przez nas zrobiony i to nie jest nasze ostatnie słowo!!!!!!
Każdy z nas sam sobie wystawia wobec innych wizytówkę. Każdy dzień to próba..Chcesz coś zmienić zacznij od siebie.
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
-
Ojej, jak tak sobie czytam to wpadł mi do głowy pomysł: może by warto zamontować ładowarki na pętlach z zasilaniem?
Nie da się...michael112 pisze: ↑14 gru 2020, 22:35Ojej, jak tak sobie czytam to wpadł mi do głowy pomysł: może by warto zamontować ładowarki na pętlach z zasilaniem?
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.