Wyświetlacze
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A czym, oprócz numeru przystanku w zespole "Woronicza", różni się zjazdowy od standardowego? Naprawdę trzeba to oznaczać jako kurs zjazdowy, skoro nawet w rozkładach nie jest to oznaczane jako kurs zjazdowy? Na tej zasadzie 401 kończące na Marysinie też powinny jeździć jako zjazdowe. Wszak nie wjeżdżają na pętlę, tylko na Kościuszkowców, na Marysin 05 ludzi wypuszczają.
-
Stary Pingwin
ZTM przysłał takie pliki. W akwariach zjeżdżających z Żerania Wsch. też odwracamy tablice na zjazd. Dla pasażera jest niezmiernie ważne, czy wyjdzie z trama na Woronicza z lewej czy prawej strony Wołoskiej
Kurs w rozkładzie motorniczego jest oznaczony jako zjazdowy, przerabialiśmy temat przy okazji 16.
Kurs w rozkładzie motorniczego jest oznaczony jako zjazdowy, przerabialiśmy temat przy okazji 16.
miłośnik 13N
-
Stary Pingwin
Żebyś wiedział że jest istotne... kiedyś 16 zjechała z normalnymi liniowymi tablicami i pasażer miał "ale" do motorniczego że on specjalnie na 16 czekał żeby po lewej stronie wysiąść"Stary Pingwin pisze:ZTM przysłał takie pliki. W akwariach zjeżdżających z Żerania Wsch. też odwracamy tablice na zjazd. Dla pasażera jest niezmiernie ważne, czy wyjdzie z trama na Woronicza z lewej czy prawej strony Wołoskiej![]()
Już pogonił. Wspominałem o tym kilka stron wcześniej. Wszystko w swoim czasie.MichalJ pisze:41 ZET MOKOTÓW
Czy ktoś wreszcie pogoni kota odpowiedzialnym za tę żenadę?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A wczoraj widziałem ZET Wola. Na tablicy SIP 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Stary Pingwin
Wczoraj w nocy widziałem na Gocławku przeguba, z przodu wyświetlał X6, z boku po kolei X7, X8, X9. Jechał bez pasażerów, ciemny wewnątrz.
[ Dodano: Śro 05 Cze, 2013 10:37 ]
Czy jest w Warszawie ktoś, kto zawstydzi Supermana i wprowadzi na kwadraty boczny i tylny w swingach napis "zjazd do zajezdni"? Napis "22 ZET PRAGA kurs skrócony" nie brzmi przekonywująco.
[ Dodano: Śro 05 Cze, 2013 10:37 ]
Czy jest w Warszawie ktoś, kto zawstydzi Supermana i wprowadzi na kwadraty boczny i tylny w swingach napis "zjazd do zajezdni"? Napis "22 ZET PRAGA kurs skrócony" nie brzmi przekonywująco.
miłośnik 13N
Znany błąd komunikacji między systemami. Jak sterownik tablic nie podaje nazwy przystanku wyświetlany jest komunikat sterownika. Występuje tylko na pierwszym półkursie po uruchomieniu wagonu. Zniknie za jakieś dwa tygodnie.Jelcz4755 pisze:Wczoraj jadąc 8 swing zamiast pokazywać trasę lub przystanek wyświetlał "SWING E2". To jest coś poważnego?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
A co ze sławnym "666" w Novamedii ? Też zniknie za jakiś czas ?
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.