Przyzwyczajaj się.Georg pisze:Mogą się nie zmieścić.
Rozkłady tramwajowe - sezon 2013/2014/2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Może skręty przy Feminie?Georg pisze:26 co 15 minut w najbliższy weekend to jakiś żart?
Wczoraj o 16 widziałem 26 na M.Śl-D. w kier. Wileńskiego.
Jechało nią może 10 osób (fakt, że zaraz za trzynastką).
Kto kiedyś się tego spodziewał...
ŁK
Wczoraj były jakieś zatrzymania. 26 jeździło stadami. Pewnie przed 13 jechało poprzednie 26.
A może jednak część pasażerów z Woli na Pragę przesiadła się w M2?
Co masz na myśli? W DS to nie korzystam. A w DP częstotliwość jest ok.pawcio pisze:Przyzwyczajaj się.Georg pisze:Mogą się nie zmieścić.
4/8.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Oczywiście. Dlatego jest luźniej między Wileniakiem a Bankowym. Niemniej jednak między Bankowym a Ciepłownią luźno nie jest. Ostatnio 26 miałem dość dużo i jadąc o czasie miałem pełen wóz, momentami ocierający się o niezabieralność. Ba, jadąc za poprzednią brygadą widziałem, że ten poprzedni jest pełny i ja również.Domas pisze:A może jednak część pasażerów z Woli na Pragę przesiadła się w M2?
Jeździłeś w DP czy w DS? Kluczowy jest jedynie odcinek między Płocką, a Zajezdnią Wola/Okopową, zwłaszcza w szczycie. Reszta trasy nie ucierpi przy ścięciu częstotliwości.
A myślałem, że tylko tak nas straszysz, dla podkręcenia temperatury na forum.pawcio pisze:4/8.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W DP, w DS, rano, po południu... Sporo 26 miałem 
Jestem jak najdalszy.Georg pisze:A myślałem, że tylko tak nas straszysz, dla podkręcenia temperatury na forum.pawcio pisze:4/8.
Taka mała ciekawostka rozkładowa. Miałem w sobotę 26 i jak wiadomo od pewnego czasu P+R nie funkcjonuje w weekendy i święta ale rozkładach dla motorniczych przystanek został umieszczony. Poza tym Swing w stronę Wiatracznej zapowiada przystanek a w stronę Górczewskiej już nie.
A dlaczego od wczoraj po cichu zostało pocięte (wraz z skróceniem kursowania godzin) 77?
Dodanie jednej brygady na 28, chyba tego nie usprawiedliwia? 
Racjonalizacja nadpodaży i powrót do planu wozokilometrów.
To fajnie, ale czemu za pomocą starych, "sprawdzonych" metod, czytaj po cichu, bez żadnego ogłoszenia co by zbyt dużo osób się nie dowiedziało o tym. No jak rozszerzano godziny kursowania i zwiększano częstotliwość tej linii to nie zapomniano jasno i klarownie napisać o tym w ogłoszeniu, które na niektórych przystankach wiszą do dnia dzisiejszego.