Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Twiterczak i Hlousek to sabotażyści, ale zostało jeszcze 20 minut.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Bez przesady, Rzeźniczak jakoś spektakularnie się nie obciął, nie sprokurował karnego i nie wyleciał z boiska. To już postęp. Vadis zagrał dziś najlepszy mecz w Legii so far, parę razy podania wymienili. Rado czasami takie numery odstawiał że zęby bolały, ale i parę razy obrońców w ziemię wkręcał. Chyba widać jakiś stempel Magiery na zespole, sprawiali wrażenie jakby przestali grać przeciw trenerowi. To nie była przysłowiowa jaskółka, to było jakieś ćwierć jaskółki (pierś i udko), ale i tak dużo lepiej niż przeciw BVB...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Sabotowali albana.Rzeźnik najlepszy mecz od .... nie pamiętam.
Hlousek jednak szybko biega, Rado słabo raczej, Malarz norma, resta do poprawki.
Hlousek jednak szybko biega, Rado słabo raczej, Malarz norma, resta do poprawki.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A Langil z powrotem na Martynikę. Już Manu mnie mniej wkurzał. Albo temu gościowi co z drugiej ligi w Ghanie (chyba) go wyciągnęli można dać szansę. Gorzej niż pianista nie zagra. Kiedy Kuchy wraca?
Po wczorajszym meczu można było dostrzec dlaczego Odjidję ściągnęli. Jak go jeszcze odskrobią z nadwyżkowych kilogramów (nawet jeśli jest ich już mniej) to ma wiosnę może być z niego spory pożytek. Widać że gość widzi więcej i umie to wykorzystać.Paweł_K pisze: Vadis zagrał dziś najlepszy mecz w Legii so far, parę razy podania wymienili.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Malarz to ten z Malarzów, który bawił się w korupcję? 
Polecam mecz na nsport+, jest 27 minuta i 2-2 (Glasgow - M.City) 
27 minut później i jest 3-3
27 minut później i jest 3-3
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Rumunia zgwałciła analnie Armenię na wyjeździe.
Podobnie jak Czarnogóra Kazachstan, co prawda u siebie
A Polska-Dania 3:2. Ale było trochę nerwowo w końcówce
A Polska-Dania 3:2. Ale było trochę nerwowo w końcówce
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jeśli za końcówkę przyjmiemy ostatnie pół godziny.
Czy tylko ja mam wrażenie, że Fabian z nieznanych przyczyn kładzie wszelkie próby wyprowadzenia piłki? Z uporem godnym lepszej sprawy wywala piłę w ogólnym kierunku koła środkowego, gdzie następuje strata. I tak cały czas. Z Kazachstanem wyglądało to tak samo. W Premier League też tak robi czy to wytyczne Nawałki?
Czy tylko ja mam wrażenie, że Fabian z nieznanych przyczyn kładzie wszelkie próby wyprowadzenia piłki? Z uporem godnym lepszej sprawy wywala piłę w ogólnym kierunku koła środkowego, gdzie następuje strata. I tak cały czas. Z Kazachstanem wyglądało to tak samo. W Premier League też tak robi czy to wytyczne Nawałki?
Po mojemu to Nawałka. Środkowi pomocnicy nie bardzo podchodzą pod obronę i jest chyba przekonanie że Lewandowski wygra każdą główkę. Ogólnie z małymi odległościami między zawodnikami w reprezentacji był zawsze wielki problem, choć za Nawałki wygląda to lepiej.

Kazachstan - Rumunia 0:0. Ciekawe, kto jeszcze tam straci punkty?
- vernalisadonis
Legia z Realem jednak przy pustych trybunach.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej