Informacja pasażerska
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Dziś jechałem 4732 na 500, w kierunku Podgrodzia, a w środku wyświetlacz pokazywał "500 Rondo "Radosława" Trasa Zmieniona". Oraz jakiś 33xx na C13 w kierunku Powązek jechał jako "C13 Cmentarz Bródnowski (Świętego Wincentego).
Kierowcy nie zmienili kierunku na wyświetlaczu.MilosnikKomunikacji pisze:Dziś jechałem 4732 na 500, w kierunku Podgrodzia, a w środku wyświetlacz pokazywał "500 Rondo "Radosława" Trasa Zmieniona". Oraz jakiś 33xx na C13 w kierunku Powązek jechał jako "C13 Cmentarz Bródnowski (Świętego Wincentego).
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
W 4732 w środku był inny kierunek, a na zewnątrz innyWalas pisze:Kierowcy nie zmienili kierunku na wyświetlaczu.MilosnikKomunikacji pisze:Dziś jechałem 4732 na 500, w kierunku Podgrodzia, a w środku wyświetlacz pokazywał "500 Rondo "Radosława" Trasa Zmieniona". Oraz jakiś 33xx na C13 w kierunku Powązek jechał jako "C13 Cmentarz Bródnowski (Świętego Wincentego).
Nie wynikało to z treści posta. Naucz się pisać poprawnie i zrozumiale dla każdego .
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
Michalczewski dzisiaj wyświetla: "114
Młociny-UKSW Trasa Zmieniona". Zresztą takie głupoty nie pierwszy raz są wyświetlane, widać kogoś przerasta zmiana nazwy krańca. 
Ja widziałem też: "114: Metro Młociny" w co najmniej jednym. To kierowca włącza odpowiedni kierunek - tutaj upatrywałbym błędu.
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Dziś w 5407 jeżdżącym na 5/500 na wszystkich wyświetlaczach z zewnątrz widnieje napis "Novamedia". Żadnej dechy ani z przodu, ani z boku, ani z tyłu... Gdybym nie zobaczył, że wjeżdża na przystanek linii 500 na Podgrodziu, to bym myślał, że to 169...
Jaki ten Linux świetny i stabilny... 
Nie mogłeś wspomnieć o tym kierowcy? Nie wiem, czy wciąż ten zwyczaj obowiązuje, ale w wozach ze Stalowej zawsze widziałem dechy. Jeśli wszystko działało - tradycyjny SIP był w dermowym pokrowcu, jak nie - za szybą.
Nie mogłeś wspomnieć o tym kierowcy? Nie wiem, czy wciąż ten zwyczaj obowiązuje, ale w wozach ze Stalowej zawsze widziałem dechy. Jeśli wszystko działało - tradycyjny SIP był w dermowym pokrowcu, jak nie - za szybą.
Co ty masz do tego nieszczęsnego Linuksa? Uważasz, że gdyby odpalono ten sam program na Windowsie (pewnie nie wymagałoby to nawet większych zmian) to nagle wszystko zaczęłoby działać?
Linux jest dość stabilny, programy piszą ci sami programiści, co na windowsy.
ŁK
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
To znaczy dechy leżały sobie u kierowcy, zamiast za szybami...Tyrystor pisze:Jaki ten Linux świetny i stabilny...
Wieczorem już miał tablicę za szybąMilosnikKomunikacji pisze:To znaczy dechy leżały sobie u kierowcy, zamiast za szybami...Tyrystor pisze:Jaki ten Linux świetny i stabilny...
Ostatnio zmieniony 04 gru 2015, 0:45 przez Wiliam, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta cytowania
Powód: korekta cytowania
Po prostu jakoś nie widzę, by w MAN-ach wypinały się najważniejsze wyświetlacze (bo "no signal" na reklamowych to widuję). Macrosystem zaś, gdy miał problemy z wyświetlaczami, to wyświetlał nie logo producenta systemu lub migający kursor, tylko trochę mniejszą czcionką i trochę przesunięte w lewo to, co normalnie na tym wyświetlaczu by się znalazło. Jest to jednak trochę lepsze wyjście od wyrzucenia dechy za szybę.px33 pisze:Co ty masz do tego nieszczęsnego Linuksa? Uważasz, że gdyby odpalono ten sam program na Windowsie (pewnie nie wymagałoby to nawet większych zmian) to nagle wszystko zaczęłoby działać?
To też trochę tłumaczy te wieczne problemy. Wieczne, bo nie ma chyba ani jednej dostawy pojazdów z Novamedią, która nie wysypała problemów na mieście "bo sterownik zgubił wyświetlacz".Łukasz pisze:Linux jest dość stabilny, programy piszą ci sami programiści, co na windowsy.
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
To zmiennik się zainteresował, szkoda, że dopiero on.radeom pisze:Wieczorem już miał tablicę za szybąMilosnikKomunikacji pisze: To znaczy dechy leżały sobie u kierowcy, zamiast za szybami...
8829@138/2. Czy on naprawdę powiedział Curtis Płaza?
Taaak. MSWiA i Paszkowskiego też mówi...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Taaak. MSWiA i Paszkowskiego też mówi...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ŁK