Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Uprzejmie dziękuję za wskazówki. A teraz jeszcze chciałbym spytać jak skorzystać z połączenia do Modlina? Na ofertę lotniskową nie obowiązują ulgi i kosztuje to 15 ziko. Beznadziejna cena. Natomiast jeżeli kupię sobie bilet od Choszczówki do Modlina z ulgą studencką, to wychodzi mi jakaś śmiesznie niska kwota. Następnie i tak muszę przemiścić się ModlinBusem, który kosztuje piątaka. Gdzie zakupię bilet?
Modlinbus to co innego jest (busy z Warszawy, Łodzi etc). Bilety na autobus Kolei Mazowieckich to chyba tak jak na pociąg? Na liście biletów dostępnych przez SkyCash jest.
Ostatnio widziałem panią konduktor, aczkolwiek raz niechcący przejechałem za darmo, będąc przekonanym że bilet kupię u kierowcy albo u obsługi. Kierowca nie sprzedawał, obsługi akurat nie było. Teraz na pewno da się też kupić bilet na sam autobus w biletomacie KM.
noidea
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
A sory, faktycznieMichalJ pisze:Modlinbus to co innego jest (busy z Warszawy, Łodzi etc). Bilety na autobus Kolei Mazowieckich to chyba tak jak na pociąg? Na liście biletów dostępnych przez SkyCash jest.
No i super. DziękiAdam G. pisze:Ostatnio widziałem panią konduktor, aczkolwiek raz niechcący przejechałem za darmo, będąc przekonanym że bilet kupię u kierowcy albo u obsługi. Kierowca nie sprzedawał, obsługi akurat nie było. Teraz na pewno da się też kupić bilet na sam autobus w biletomacie KM.
Nawet w zastępczej komunikacji jest konduktor/konduktorka, co czasami dziwnie wygląda.Adam G. pisze:Ostatnio widziałem panią konduktor, aczkolwiek raz niechcący przejechałem za darmo, będąc przekonanym że bilet kupię u kierowcy albo u obsługi. Kierowca nie sprzedawał, obsługi akurat nie było. Teraz na pewno da się też kupić bilet na sam autobus w biletomacie KM.
Jak oznakowane są (na klapkach, na czole pociągu) pociągi relacji Warszawa - Małkinia z ZKA Tłuszcz - Łochów? Jako "Tłuszcz" czy jako "Małkinia"?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
W jakich latach produkowano Jelcze 120M z silnikami z normą spalin Euro 2 i Euro 3?
120MM/2: 1998 - 2003
120MM/3: 2003 (jedna sztuka na świecie w MZK Toruń #520)
120MM/3: 2003 (jedna sztuka na świecie w MZK Toruń #520)
Czy tylko mnie dziwi, że jedyną w 100% praską linię tramwajową 3 obsługuje zakład Żoliborz?
Wynika to z tego, że "Żoliborz" gdzieś musi wysłać Swingi z projektu bródnowskiego. Wyjazdy i zjazdy z Gocławka są wykonywane jako linia 6.jgas pisze:Czy tylko mnie dziwi, że jedyną w 100% praską linię tramwajową 3 obsługuje zakład Żoliborz?
Dziwi Cię, bo nie pamiętasz, kto obsługiwał śp. 21.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Do czego służą trzy pierwsze przyciski od prawej w górnym rzędzie (licząc z tym odsuniętym od pozostałych) na pulpicie w SU 18 serii 85xx?
-
michał1984
Jak jutro kursują Ł-ki rozkładem dnia powszedniego czy świątecznego?bo 701 DŚ.
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
-
Oktixerek7x
W którym miejscu w SU10 i SU12 najlepiej słychać zapowiedź przystankową?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pod głośnikami, to chyba dość oczywiste.Oktixerek7x pisze:W którym miejscu w SU10 i SU12 najlepiej słychać zapowiedź przystankową?
noidea