Objazdy i inne okresowe zmiany tras autobusów - 2014
Moderator: Wiliam
Kuźwa, kolejne rondo na Ursusie? Komu się nudzi? 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A gdyby tak, tak tylko głośno myślę, Ashir, onanizując się jedną ręką, drugą printskrinował komunikat, wrzucał na imgur.com albo coś w ten deseń (I wtedy mielibyśmy ugłaskanego Ashira) i linkował to, co wrzucił? Zmiana treści odpada, komunikat jest, nie zajmuje całej strony, a Ashir też będzie zadowolony.pawcio pisze:Na razie niech zostanie tak, jak jest. Jak nikt nie przedstawi kompleksowego rozwiązania dostępnego powszechnie (zakładam, że ten pastebin będzie blokowany przez filtry służbowe), nic zmieniać nie zamierzam.
Zadowolony to ja bym jakby zawsze ktoś inny wklejał komunikaty i poprawiał literówki. 
Chyba źle ze mną... gdzie nie wejdę na Wawkomie to ashir. Przecież on nie może być wszędzie. 
Lodówkę sprawdziłeś?
Miałem iść do lodówki po jogurt, a przez twoją sugestię zacząłem się bać, że zamiast jogurtu będzie ashirMichalJ pisze:Lodówkę sprawdziłeś?
Sprawdziłem. Nie ma. 
- Matrix2441
Fascynujące i bardzo na temat co tu w ostatnich sześciu postach piszecie... 
I tak nasze posty IMO stanowiły większą merytoryczną wartość niż wszystkie wklejane tutaj ogłoszenia. 
EOT
EOT
A zwłaszcza pod kątem nazwy tematu...reserved pisze:I tak nasze posty IMO stanowiły większą merytoryczną wartość niż wszystkie wklejane tutaj ogłoszenia.
"Z pokoju do pokoju. Przez lodówkę. Trasa czasowo zmieniona..." 
Bo jest na objeździe KP.reserved pisze:Sprawdziłem. Nie ma.
ŁK
-
bartoni722
Dzis byly planowane jakies objazdy? Bo ja 180 od Rozdroza musialem jechac przez Pl. Unii i w dol Spacerowa.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
Pewnie same się zaplanowały pod ambasadą FR.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Twój obrazek na imgurze widzę jako małą białą kropeczkę na środku ekranu. GE-NIAL-NE rozwiązanie, drogi Watsonie.Szeregowy_Równoległy pisze:A gdyby tak, tak tylko głośno myślę, Ashir, onanizując się jedną ręką, drugą printskrinował komunikat, wrzucał na imgur.com albo coś w ten deseń (I wtedy mielibyśmy ugłaskanego Ashira) i linkował to, co wrzucił? Zmiana treści odpada, komunikat jest, nie zajmuje całej strony, a Ashir też będzie zadowolony.pawcio pisze:Na razie niech zostanie tak, jak jest. Jak nikt nie przedstawi kompleksowego rozwiązania dostępnego powszechnie (zakładam, że ten pastebin będzie blokowany przez filtry służbowe), nic zmieniać nie zamierzam.
Jakby co, to o imageshacku zapomnij tym bardziej.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow