O przepraszamfik pisze:po Warszówka rok temu. Ale pewnie odnowią (czytaj wykoszą), choć to bez sensu tam zatrzymywać cokolwiek.
PociÄ giem KM do GĂłry Kalwarii
Moderator: JacekM
- R-9 Chełmska
Ze stacji Wa-wa Żwirki i Wigury są 3 do Góry Kalwarii 4:39, 9:01 i 15:48 a tego ostatniego nie widzęR-9 Chełmska pisze:Cały jeden o 5 rano z Warszawy do GK, poza tym nic nie widzę... A szkoda, chciałem zobaczyć, czy będzie to stawać w Osiecku...SławekM pisze:W hafasie też są już.
[ Dodano: |18 Maj 2009|, 2009 23:29 ]
Lepiej tak i na piechotę niż do Góry i tam kombinować czym innym dojechać znacznie dłuższy odcinekfik pisze:Podziwiam, przecież to jest ze dwa kilometry od najbliższych zabudowańdzidek pisze:Ja znajdę chętną osobę, która by korzystała z tej stacji
Edit: To jeszcze czekamy na wprowadzenie wspólnego biletu aż do samej Góry Kalwarii (o czym wspomnał jakiś czas temu w mediach Ruta)
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Pewnie tak, ja akurat u (przyszłych) teściów przebywałem, mieszkają niedaleko tego przejazdu i z podwórka widać torydzidek pisze:To chyba mówimy o tym samymPaweł_K pisze:W sobotę na linii Pilawa - Góra popołudniową porą widziałem pojedynczy kibel, (jechał w stronę Góry)Koło 12:00 zauważyłem jadąc przez przejazd kolejowy w pobliżu Dziecinowa.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Będzie stawaćR-9 Chełmska pisze:Cały jeden o 5 rano z Warszawy do GK, poza tym nic nie widzę... A szkoda, chciałem zobaczyć, czy będzie to stawać w Osiecku...SławekM pisze:W hafasie też są już.
Fajnie by było jakby kiedyś pozostałe kursy do Góry zostały wydłużone do Pilawy i zatrzymywały się w Warszówce i Osiecku
Poza tym przeglądając rozkład między Górą Kalwarią a Warszawą brakuje mi po jednym kursie w każdą stronę tak koło 10 z GK i koło 12 z Warszawy. Jak się trasa przyjmie to może dołożą
Nie da się ukryćzofey pisze:Góra Kalwaria jest chyba większa od tego wszystkiego za nią razem wziętego... ekonomicznie jest sens tylko do niej.
Niewątpliwie, ta dziura wymaga załatania.dzidek pisze:Poza tym przeglądając rozkład między Górą Kalwarią a Warszawą brakuje mi po jednym kursie w każdą stronę tak koło 10 z GK i koło 12 z Warszawy. Jak się trasa przyjmie to może dołożą![]()
Z drugiej strony, myślę, że zakup ze dwóch szynobusów elektrycznych do obsługi tej linii byłby dobrym pomysłem
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
To czemu na zdjęciu widać zagrodę?fik pisze:Podziwiam, przecież to jest ze dwa kilometry od najbliższych zabudowań
Dziura jak dziura, co godzinę jest PKS.Wolfchen pisze:Niewątpliwie, ta dziura wymaga załatania.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
Najpierw trzeba zobaczyć, jak przyjmą się kursy do GK. Jeżeli będzie dobrze to może uruchomią Skierniewice - Góra KalwariaWolfchen pisze:W przyszłości można pomyśleć nad podjazdami do Mszczonowa lub Skierek przez Mszczonów, ale to już chyba odległa przyszłość