Książka skarg i wniosków
Moderator: vernalisadonis
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ludzie, dajcież moderatorom prowadzić podforum tak, jak sobie wymyślili. Co to, koncert życzeń? MeWa pisze komunikaty po swojemu, TLG po swojemu, Kleszcze i Siecoole też mogą 

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie czepiasz się - rozważymy Twoją propozycję.Dantte pisze:Wnoszę wniosek o zmianę nazwy tematu 'Lewary' na bardziej sensowny. Już kusiło mnie, żeby wypisać tam Solinę, która też manualną skrzynię biegów ma. Więc może 'Ikarusy lewary', cokolwiek?
(wiem, czepiam się)
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
nie przesadzacie aby?
viewtopic.php?p=297365#297365 - za takie posty ostrzeżenia i groźby? rozumiem, że santos jest na cenzurowanym, ale ktoś tu przegina!

bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Santosik sam przecież prosił, aby wycieczki osobiste karać warnami.JacekM pisze:nie przesadzacie aby?viewtopic.php?p=297365#297365 - za takie posty ostrzeżenia i groźby? rozumiem, że santos jest na cenzurowanym, ale ktoś tu przegina!
Użytkownicy, w tym i ja, już mają serdecznie dość ciągłych prowokacji Santosa i tonu jego wypowiedzi. Nie mam zamiaru biernie patrzeć na kolejne jego zaczepki pod adresem innych i odnoszę wrażenie, że ostatnio się to nasila. Dlatego przyjeliśmy taką, a nie inną politykę. Powiedzmy sobie szczerze - Santos otrzymał w swej karierze już 27 ostrzeżeń i nie zauważyłem, by cokolwiek to zmieniło. Dlatego albo wreszcie się zmieni, albo kończymy współpracę.JacekM pisze:nie przesadzacie aby?http://wawkom.waw.pl/foru...p=297365#297365 - za takie posty ostrzeżenia i groźby? rozumiem, że santos jest na cenzurowanym, ale ktoś tu przegina!
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Wnoszę do tematu "Poszukiwane pojazdy komunikacji miejskiej" o zmianę mych poszukiwanych wozów:
Proszę wywalić z listy wozy 2692, 2949 i 5565, a proszę dopisać wozy 2070 i 2677 oraz proszę o uporządkowanie spisu pod wzglęem numerów taborowych, bo teraz straszny bajzel tam jest.
Dziękuję.
A2634
Proszę wywalić z listy wozy 2692, 2949 i 5565, a proszę dopisać wozy 2070 i 2677 oraz proszę o uporządkowanie spisu pod wzglęem numerów taborowych, bo teraz straszny bajzel tam jest.
Dziękuję.
A2634
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
w sensie zakaz na OBSiecool pisze:Dlatego albo wreszcie się zmieni, albo kończymy współpracę.

Ogólnie to mogę przeprosić za niektóre posty,które kogoś mogły urazić.Postaram się trochę zejść z tego wysokiego tonu na forum OB

pozdrawiam obsługę OB
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przecież do tego jest temat piętro niżej - dlatego post skasowałem i odesłałem ci jego treść privem...Aleksander2634 pisze:Przperaszam, czy ktoś ma w dupie moją prośbę, którą tu wniosłem??

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow