MaĹe zaproszenie
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
-
prosper5250
Będą archiwalia, na razie z tego wieku. Czy to koniec "przegubowca"? Mam nadzieję, że nie!
-
prosper5250
1920x1080 ewentualnie jak jużDesert pisze:Prosper jak mi zaraz nie podeślesz ładnego zdjęcia Gdańszczaka/EEV to Cię rozszarpie.
1920x1024 proszę
-
michał1984
Tak naprawde ile masz stron ze zdjęciami Warszawskich autobusów?Był Przegubowiec został Twb i to wszystko.Sam nie długo tworze stronkę i to chyba każdego z osobna prywatna sprawa czy ma sens czy nie.Nie ma jak optymizm najlepiej nic nie robićradeom pisze:Nie chcę wyjść na hejtera, ale czy jest sens tworzyć kolejną galerię ze zdjęciami komunikacji miejskiej? Ja tam czekam na powrót Przegubowca...
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Ja mam swoją galerię w myśl któregoś tam punktu któregoś tam regulaminu którejś tam strony: "Jeśli nie podoba Ci się nasza galeria - stwórz własną"
Ale galerię mam po to, żeby nie zaspamować komuś poczty, tylko podrzucić link do zdjęcia.
Zarzucę takim mądrym łacińskim słówkiem: ERGO wydaje mi się, że galeria Prospera przejdzie bez echa jeśli Przegubowiec wróci, a chyba większość na to czeka.
Zarzucę takim mądrym łacińskim słówkiem: ERGO wydaje mi się, że galeria Prospera przejdzie bez echa jeśli Przegubowiec wróci, a chyba większość na to czeka.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
W sensie większość czeka aż galeria Prospera przejdzie bez echa z powodu powrotu "Przegubowca" czy po prostu czeka na powrót "Przegubowca"
Bo powyższe stwierdzenie jest dwuznaczne.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-
michał1984
Przecież galeria w przegubowcu to tylko dodatek oczywiście w pozytywnym znaczeniu.Moim zdaniem przegubowiec służy do informacji na bieżąco o zmianach w komunikacji których nie posiadają inne strony no za wyjątkiem strony ztm no ale to mówi się samo przez siebie 
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
-
prosper5250
Część z Was zapewne już wie, że przegubowiec powrócił (na domenie .eu), choć na razie nie wszystkie jego elementy zostały "powieszone". Mimo, że nie działa jeszcze w pełni, to powrót portalu przyjąłem z dużą radością. Kilkoro użytkowników, w tym ja, dodało już nowe zdjęcia. Zapraszam do oglądania! Mam nadzieję jednak, że nadal będziecie wpadać na "prospera".
-
marco_wawa
Co to za powrót... jak dla mnie żenującyprosper5250 pisze:Część z Was zapewne już wie, że przegubowiec powrócił (na domenie .eu), choć na razie nie wszystkie jego elementy zostały "powieszone". Mimo, że nie działa jeszcze w pełni, to powrót portalu przyjąłem z dużą radością. Kilkoro użytkowników, w tym ja, dodało już nowe zdjęcia. Zapraszam do oglądania! Mam nadzieję jednak, że nadal będziecie wpadać na "prospera".
Na Twoją galerię będę za to często wpadał