[KM] Górny Mokotów
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wolno, ale przemyślane! Nie chodzi o to, czy po zmianie ty będziesz miał lepiej, tylko czy poprawi się znaczącej grupie korzystających!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
michael112
Dobrze. Mi (i ZTM-owi) chodziło o to, aby zostało zachowane jedyne połączenie Puławskiej z Domaniewską i Modzelewskiego. Ja sam już dawno z niego nie korzystałem. Jeżeli wolisz dodawać w ten rejon jeszcze jedną linię, proszę bardzo.Bastian pisze:Wolno, ale przemyślane! Nie chodzi o to, czy po zmianie ty będziesz miał lepiej, tylko czy poprawi się znaczącej grupie korzystających!
Dobra. IMHO już wystarczy kłótni na ten temat.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to tu się zgadzamymichael112 pisze:Mi (i ZTM-owi) chodziło o to, aby zostało zachowane jedyne połączenie Puławskiej z Domaniewską i Modzelewskiego. Ja sam już dawno z niego nie korzystałem.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
michael112
Racja. Ale ja tu wyliczyłem 3 minuty wg. czasu rozkładowego. To możesz przewidzieć i pojechać trochę wcześniej, o ile się da (nie znam Twojej sytuacji).reserved pisze:Oj długo... 3 min spóźnienia nawet dla mnie na lekcje to już jest minus... a w pracy jest większy rygor czy na studiach podejrzewam.
Te 3 minuty chyba tylko według czasu rozkładowego. Na lotników się stoi kawał czasu 
Połączenie Puławska - Modzelewskiego może realizować 107.
Połączenie Puławska - Modzelewskiego może realizować 107.
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
Przez Wołoską?
Akurat połączenie samo się broni. Na tym odcinku są bardzo duże wymiany. Co więcej, pojawiła się spora grupa pasażerów jeżdżąca z Modzelewskiego na Ursynów.
Akurat połączenie samo się broni. Na tym odcinku są bardzo duże wymiany. Co więcej, pojawiła się spora grupa pasażerów jeżdżąca z Modzelewskiego na Ursynów.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Chodzi mi o omijanie przez 107 <M> Wilanowska, tj 107 Esperanto - ... - Modzelewskiego - Al Lotników - Puławska - ... - Ursynów Płn.pawcio pisze:Przez Wołoską?
Nie opłaca mi się jeździć 505. 505 jest dla podróżnych Puławska - Ursynów linią, która jest nieopłacalna w używaniu.
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale pomoże tramwaj, do którego z Modzelewskiego się dojdzie zanim 107 wyjedzie z Ursynowa 
Nie mówiąc o tym, że 505 łączy z wspomnianego przez ciebie odcinka tylko z zespołami Dworkowa i Pl. Unii Lubelskiej, gdzie akurat znacznych wymian nigdy nie widziałem.
Nie mówiąc o tym, że 505 łączy z wspomnianego przez ciebie odcinka tylko z zespołami Dworkowa i Pl. Unii Lubelskiej, gdzie akurat znacznych wymian nigdy nie widziałem.
Tyle że tu właśnie chodzi o to, że rano, gdy spieszę się do szkoły... każde 3 min są cenne... przez ten malutki problem mam wyjść parę, bądź parenaście minut wcześniej? Sorry, są przyjemniejsze rzeczy od spędzania czasu w autobusie.michael112 pisze:Racja. Ale ja tu wyliczyłem 3 minuty wg. czasu rozkładowego. To możesz przewidzieć i pojechać trochę wcześniej, o ile się da (nie znam Twojej sytuacji).
Wiem. Też się zastanawiam nad fenomenem tego, że na Modzelewskiego 505 osiąga swoje maksimum zapełnienia. Ale jest faktem, że ludziom się to połączenie wyraźnie spodobało.Nie mówiąc o tym, że 505 łączy z wspomnianego przez ciebie odcinka tylko z zespołami Dworkowa i Pl. Unii Lubelskiej, gdzie akurat znacznych wymian nigdy nie widziałem.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
To niech sobie jeżdżą, ja do tego barachła nie wsiądę. Szkoda czasu.pawcio pisze:Wiem. Też się zastanawiam nad fenomenem tego, że na Modzelewskiego 505 osiąga swoje maksimum zapełnienia. Ale jest faktem, że ludziom się to połączenie wyraźnie spodobało.Nie mówiąc o tym, że 505 łączy z wspomnianego przez ciebie odcinka tylko z zespołami Dworkowa i Pl. Unii Lubelskiej, gdzie akurat znacznych wymian nigdy nie widziałem.
Always
...and never.
Always
...and never.