Dni Transportu Publicznego 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
radeom pisze:Szczegółowy program
Program jak data wskazuje jest nieaktualny. Niebawem będzie aktualizacja.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
A daty, to ty umiesz rozróżniać?radeom pisze:Szczegółowy program
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
To jest program na 22-23 września, ale roku 2007radeom pisze:Szczegółowy program
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Czy żebyś wpadł na to musiałeś wcześniej przeczytać dwa powyższe posty ? Domyślam się, że tak.małpa pisze:To jest program na 22-23 września, ale roku 2007radeom pisze:Szczegółowy program
Bez najmniejszego problemu, ale nie chciałem 'żaby' na DTP.JacekM pisze:myślisz że ktoś by wyraził na to zgodę?
Co do STP - wejściówki będą rozdawane przed wejściem do STP od 9.30. Osoby bez wejściówek nie wejdą. Plan DTP na stronie KMKM pojawi się jutro - właśnie wróciłem z drugiego końca Polski i nie bardzo mam wenę na jego pisanie....
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
ciekaw jestem czy bedzie cos ciekawego a co z tramwajem PUMA z Poznania on jakoś jdzie i dojechać nie może czy w niedziele na gdańskim bedą nowe pientrusy kolei mazowieckich
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84