MyĹlnik- bezmyĹlnik
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
To już nawet nie jest śmieszne
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Reformy bielańskiej nie będzie, że pieniądze na nową informację się znalazły?Tm pisze:Co tam Wielki Zderzacz Hadronów. U nas to dopiero są tajemnice i dziwy. Nawet E(już)-8 dostało. Teraz będą tablice wymieniać?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To, Bastianie, wcale nie jest śmieszne - ale rozumiem, że wymyślił to jakis humanista 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Obawiam, się że nie, ale tak dokładnie, to wiem tylko, kto tego nie wymyślił 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A kiedy ten bałagan się uporządkuje? Do końca tego roku jest szansa?
- ZaciszaniN
- Kontakt:
A ja mam pytanie a propos czcionek numerów na tablicach czołowych - dlaczego nikt nie dba o ich estetykę
Numery niektórych linii wyglądają bardzo niewymiarowo, są krzywe, zbyt duże, przez co można rzec, że rozlewają się po całym miejscu przeznaczonym na numer. Mam myśli tablice takich linii, jak 315, 390, E-6 i innych wykonywanych od jakiegoś czasu przy okazji uruchamiania linii/wydłużenia tras linii (konieczniością zwiększenia liczby tablic pod większą ilość brygad).
Dla przykładu:
Dla przykładu:
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.