Ja, ja (przynajmniej te niebieskie plansze miały, do środka nie zaglądałem)Fikander pisze:
Unijnej? Z bezprzedziałówkami itd?
O spółce Przewozy Regionalne
Moderator: JacekM
Dzis znowu widziałem ten zestaw, ale już nie było w nim tych modernizacji. Kurcze, to ma jakieś 16 wagonów!! Może to są aż 3 naraz składy do Łodzi, bo po 8 to chyba nie jeźdżą?Fikander pisze:Unijnej? Z bezprzedziałówkami itd?piotram pisze:jeden z nich był cały zestawiony z tych po modernizacji.
Z innych ciekawostek: w jednym składzie jechał sobie zielony wagon z wymalowanymi oznaczeniami klasy 1, najpewniej była to zdeklasowana jedynka, która powróciła do swojej "świetności". Chyba przegięli z tym zdeklasowywaniem, teraz im brakuje...
A właśnie, dziś na Szcz. widziałem przejeżdżając skład unijny w zestawieniu:
2-2-1-2-2 z czego
ostatnia dwójka przedziałowa, a pozostałe bezprzedziałowe (czytaj takie jak nowe rowerówki). Miał tablice kierunkowe, ale nie dojrzałem...
2-2-1-2-2 z czego
ostatnia dwójka przedziałowa, a pozostałe bezprzedziałowe (czytaj takie jak nowe rowerówki). Miał tablice kierunkowe, ale nie dojrzałem...
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
A dziś na Skarżysku telepał się składzik zestawiony z dwóch bip dwuwagonowych. Ale wiocha 
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
Tyle, ze to skład KM i jakby nie patrzeć standard.A dziś na Skarżysku telepał się składzik zestawiony z dwóch bip dwuwagonowych. Ale wiocha
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
no ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem.
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
9.53 do Radomia, 14.45 i 17.45 do Skarżyska. Kursują bodajże od 23 grudnia 2005.piotram pisze:no ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem.