Za literówki robiące z Tramloga TGM-a też można dostać punkty?KwZ pisze:<metadyskusja>
Kiedy takie podejście do moderowania - zamknąć się, zamykam temat - jest u TGMa częste. On też ma być chamem?

Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Za literówki robiące z Tramloga TGM-a też można dostać punkty?KwZ pisze:<metadyskusja>
Kiedy takie podejście do moderowania - zamknąć się, zamykam temat - jest u TGMa częste. On też ma być chamem?
Twoje frustracje są poza omawianym tematem, mnie (oraz pozostałych moderatorów) nie interesują. Twoje zdanie o mnie nie ma żadnego znaczenia, bo żadną gwiazdą nie jesteś i nie będziesz.SławekM pisze:Wiedziałem, że to napiszesz. Tak więc tobie odpiszę. Jak możesz to się zamknij, najlepiej w słoiku i to od środka. Wtedy nastanie spokój i wreszcie twojego chamstwa nie będzie trzeba tutaj czytać. A wtedy możesz gadać do woli i tak nie będzie ciebie nikt słuchał.
Misiekk pisze:Skoro nie podoba ci się forum, to możesz na nim nie pisać.
Wawkom nie jest dobrem ogólnonarodowym, tylko forum prywatnym o czym wielu jak widać zapomina. A jak moderator zaczyna się o to upominać to pojawia się u niektórych święte oburzenie. Nie bardzo rozumem o jakiej kompromitacji piszesz, bo jak mi się na jakimś forum nie podoba, to się z niego wyprowadzam zamiast pisać moderatorom o ich wyimaginowanym chamstwie, bo zwrócili mi uwagę.Górnik pisze:Proszę o niekompromitowanie się odpowiedzią typu:Misiekk pisze:Skoro nie podoba ci się forum, to możesz na nim nie pisać.
Przepraszam - czy ktoś komuś zakazuje stworzenia własnego forum o KM w stolicy??? To chyba nie jest wina moderatorów Wawkomu, ze żadne inne nie istnieje?Górnik pisze:Nie pozostawiacie userom wyboru bo Wawkom to jedyne czynne forum o KM w Warszawie.
NieGórnik pisze:Nie pozostawiacie userom wyboru bo Wawkom to jedyne czynne forum o KM w Warszawie.
Oczywiście. Tyle, że jak chce coś uzyskać to nie zaczyna od obelg. W przeciwnym przypadku może swoje zdanie zachować dla siebie.chester pisze:Każdemu użytkownikowi jednak przysługuje prywatne zdanie a propos zachowań tego czy owego moderatora.
A nie pomyliły ci się zależności? Na forum prywatnym to użytkownicy mają akceptować działania moderatorów, a nie odwrotnie.chester pisze:Moderator nie jest służba publiczna - jak sobie nie radzi, to może powinien tez dać pokój?
Jakie gwiazda? Co ty pieprzysz? Urwałeś się z choinki? Bo jak na razie to niektórzy robią ze mnie "gwiazdę" (tak tak MisiekK ty też) ale w złym słowa tego znaczenia.MisiekK pisze:Twoje frustracje są poza omawianym tematem, mnie (oraz pozostałych moderatorów) nie interesują. Twoje zdanie o mnie nie ma żadnego znaczenia, bo żadną gwiazdą nie jesteś i nie będziesz.SławekM pisze:Wiedziałem, że to napiszesz. Tak więc tobie odpiszę. Jak możesz to się zamknij, najlepiej w słoiku i to od środka. Wtedy nastanie spokój i wreszcie twojego chamstwa nie będzie trzeba tutaj czytać. A wtedy możesz gadać do woli i tak nie będzie ciebie nikt słuchał.
Sprawa jest jasna. Piszesz na forum prywatnym, które ma takie, a nie inne zasady. I nikt ich pod ciebie nie zmieni, bo nie ma takiego powodu. Jak ci się te zasady nie podobają to na siłę tu nikt nie będzie ciebie tu trzymał. Nie musisz też wylewać tu swoich zali. Życie to sztuka wyboru. Więc nie zachowuj się jak szczeniak, któremu mamusia zabrała konsolę do gier, tylko jak większość userów forum - jak dojrzały facet.
EOT z mojej strony.
No cóż, to pokazuje jaki się ma szacunek do użytkowników. Czyli żaden. "Ja jestem pan a ty cham".Górnik pisze:Ale czy to że podkreślacie że to forum jest prywatne znaczy że można pisać "Nie podoba się to won"
Ale serio? Naprawdę nie zauważyłeś, że nasza reakcja nie dotyczy zacytowanego postu, tylko tych pięciu ostatnich?SławekM pisze:Jakby fik zamknął temat po 1-2 dniach po tym co zacytował ok, nie byłoby problemu. Ale przychodzi sobie jaśnie panicz po 12 dniach od publikacji postu blokuje na dwa tygodnie ? Coś tu nie tak...
To niech wyraża się jaśniej. Daru jasnowidzenia nie posiadam.hafilip84 pisze:Ale serio? Naprawdę nie zauważyłeś, że nasza reakcja nie dotyczy zacytowanego postu, tylko tych pięciu ostatnich?SławekM pisze:Jakby fik zamknął temat po 1-2 dniach po tym co zacytował ok, nie byłoby problemu. Ale przychodzi sobie jaśnie panicz po 12 dniach od publikacji postu blokuje na dwa tygodnie ? Coś tu nie tak...
Naprawdę wolę zamknąć wątek (jeden, nie robię tego masowo, jak można zauważyć) niż wyrzucić z forum kilkudziesięciu użytkowników. Wielokrotnie było tłumaczone grzecznie i spokojnie, dlaczego nie należy informować o kabiniarzach, jak widać - bezskutecznie, więc pozostałem z wyborem - egzekwować to punktami, zakazami pisania, itd, albo w ogóle pozbawić wszystkich możliwości przypadkowego (tak, wierzę w dobrą wolę w tym przypadku) nabrużdżenia innym w papierach (i również tak, wiem, to jest odpowiedzialność kierowcy - ale ja nie zamierzam przyłożyć do tego choćby wirtualnej ręki).MichalJ pisze:Moderatorzy zrobią co zechcą, jednakowoż wydajemisie, że rozwiązanie polegające na wyrzucaniu z forum niepotrafiących się zachować userów sprawdza się lepiej niż zamykanie wątków. Odpowiedzialność zbiorowa śmierdzi.