Ciekawe, a ja myślałem, że to ugrupowanie w ciągu najbliższych 5-8 lat ma niewielkie szanse na zdobycie bezpośredniego wpływu na cokolwiek, bo poparcie ma w granicach błędu statystycznego.volviak pisze:A ja o Zielonych 2004 mógłbym długo i na temat, biorąc informację od kogoś związanego z tą organizacją, choć nie bezpośrednio, lecz jedynie jako koalicjant partyjny. I powiem tylko tyle: to ładnie wygląda tylko na papierze, tym ludziom chodzi tylko o dorwanie się do pieniędzy, a raczej do zamówień publicznych, bo wysocy rangą członkowie tego ugrupowania pełnią dość dużą rolę w kilku firmach budowlanych.
Władze Warszawy - wybory, kandydaci itp.
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
a o innych partiach czy wspólnotach samorządowych nie można tego powiedzieć?volviak pisze:A ja o Zielonych 2004 mógłbym długo i na temat, biorąc informację od kogoś związanego z tą organizacją, choć nie bezpośrednio, lecz jedynie jako koalicjant partyjny. I powiem tylko tyle: to ładnie wygląda tylko na papierze, tym ludziom chodzi tylko o dorwanie się do pieniędzy, a raczej do zamówień publicznych, bo wysocy rangą członkowie tego ugrupowania pełnią dość dużą rolę w kilku firmach budowlanych.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Teraz o Danucie Bodzek:
http://www.youtube.com/watch?v=OHjdTc-SCVw
Natężenie bzdury w tak krótkim materiale przekracza wszelkie granice
http://www.youtube.com/watch?v=OHjdTc-SCVw
Natężenie bzdury w tak krótkim materiale przekracza wszelkie granice
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- a/p TALENT
- Bastian
- Sułtan Maroka
"Swojska" gwiazdka szołbiznesu
W dodatku bez osiągnięć.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
Najbardziej to Zdzisław Gójski w końcu zastępca burmistrza , ale to nie Twoim okręgu, tylko moim.
Marcin Kurpios narozrabiał w Marysinie w tej sprawie, ale też nie Twój okręg.
Ktoś tam zbierał podpisy pod kościołem w Aninie, ale nie wiem kto to ., Rhemek może wie.
Przeciwko tunelowi był Andrzej Krasnowolski ? LOP z Pisu oraz Marek Nerc przedstawiciel handlarzy w Międzylesiu,na tych bym nie głosował w Twoim okręgu.
Marcin Kurpios narozrabiał w Marysinie w tej sprawie, ale też nie Twój okręg.
Ktoś tam zbierał podpisy pod kościołem w Aninie, ale nie wiem kto to ., Rhemek może wie.
Przeciwko tunelowi był Andrzej Krasnowolski ? LOP z Pisu oraz Marek Nerc przedstawiciel handlarzy w Międzylesiu,na tych bym nie głosował w Twoim okręgu.
Ja nie wiem czy kandydatów tak naprawde interesuja te wybory. Nie znam nikogo, nie kojarzę żadnego nazwiska na ktore mógłbym zagłosować, żadnego czlowieka ktorego znałbym jakies plany itp.
Przy takim podejściu do samorzadu to nic dziwnego że cały czas najbardziej licza sie partie, nie ma żadnego innego kryterium wyboru.
Przy takim podejściu do samorzadu to nic dziwnego że cały czas najbardziej licza sie partie, nie ma żadnego innego kryterium wyboru.
-
Krzysiek_S
Jako człowieka cenię sobie Andrzeja Wójcika, byłego prezesa mojej spółdzielni. Jak dla mnie tylko szyld nie ten. Tak poza tym też jestem w czarnej d.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem