Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Rozkłady tramwajowe - sezon 2013/2014/2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
No tak. Widmo kierownika krąży już nad Tobą!Stary Pingwin pisze:Kurcze, pominąłem przystanek, jestem zgubiony.
Po to była walka ZZ, by na drutach zawieszać numery przystanków, a nie linii, by wszędzie były te same oznaczenia.Stary Pingwin pisze:W takim razie osoba od rozkładów, niezbyt zna warunki na mieście. Jadę jako 25, więc wjeżdżam na tor 25.
Na szczęście nie muszę. Inna rzecz, że jeszcze dwie godziny temu myślałem, że te przebieranki po prostu się wpasowują w rozkład 25, a nie odstawiają się na oddzielny tor.Stary Pingwin pisze:(nie traktuj tego osobiście)
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja też, bo to uzasadniało, dlaczego zaszczyt skrócenia jako 25 spotyka różne dziewiątki raz na brygadę, a nie jest to stała pula wozów...pawcio pisze: Inna rzecz, że jeszcze dwie godziny temu myślałem, że te przebieranki po prostu się wpasowują w rozkład 25, a nie odstawiają się na oddzielny tor.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
- MeWa
- Cukiereczek
Tak w ogóle fajnie, że ścięto tramwaje wieczorem... Teraz od 22:30 w centrum dziewiątka jeździ co 20 minut. I wcale nie przyjeżdża pusta, całkiem tłoczno, żeby nie powiedzieć tłoczniej niż w międzyszczycie. Nie ma jak silna komunikacja na ważnym ciągu.
SKM-ki nie ma, WKD odjeżdża o tej samej godzinie, 15 również mniej więcej jedzie tak samo (różnica 2-3 minut), więc jakby nie patrzeć - trzeba czekać. Wychodzić bez rozkładu już się nie opłaca.
SKM-ki nie ma, WKD odjeżdża o tej samej godzinie, 15 również mniej więcej jedzie tak samo (różnica 2-3 minut), więc jakby nie patrzeć - trzeba czekać. Wychodzić bez rozkładu już się nie opłaca.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Kryzys. W tym samym ruchu wydłużono (z powrotem) sobotnie 7,5/15 do 20, co jest zdecydowanie ważniejsze.
Ale że "tłoczniej niż w międzyszczycie" to nie uwierzę, bo w międzyszczycie to się na 9 niezabieralność zdarza.
Ale że "tłoczniej niż w międzyszczycie" to nie uwierzę, bo w międzyszczycie to się na 9 niezabieralność zdarza.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
7 o tej porze to śpi (no dobra, zjeżdża na R2).
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na Ochocie w międzyszczycie bywa 9 niezabieralne. Wątpię, by wieczór na Grochowie osiągał aż taki wynik.
- MeWa
- Cukiereczek
Przejedź się, to porozmawiamyGlonojad pisze:Na Ochocie w międzyszczycie bywa 9 niezabieralne. Wątpię, by wieczór na Grochowie osiągał aż taki wynik.
Ja rozumiem kryzys, ale naprawdę w tym mieście można znaleźć linie znacznie pustsze niż dziewiątka.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak chłop krowie na rowie: czy zdarzyło Ci się nie zmieścić do 9 wieczorem na Grochowie? Bo mnie na Ochocie w międzyszczycie - tak.MeWa pisze:Przejedź się, to porozmawiamyGlonojad pisze:Na Ochocie w międzyszczycie bywa 9 niezabieralne. Wątpię, by wieczór na Grochowie osiągał aż taki wynik.J
- MeWa
- Cukiereczek
Nie korzystałem z 9 na Grochowie. Poza tym twierdzenie, że w międzyszczycie zdarzają się kursy niezabieralne na Ochocie nie świadczy o tym, że kursy wieczorne są gorzej zapełnione od wszystkich kursów w międzyszczycie. I już na marginesie - naprawdę daaaaaaaawno miałem sytuację, żebym nie był w stanie wejść do dziewiątki na trasie Ochota - Centrum - Ochota.Glonojad pisze:Jak chłop krowie na rowie: czy zdarzyło Ci się nie zmieścić do 9 wieczorem na Grochowie? Bo mnie na Ochocie w międzyszczycie - tak.MeWa pisze:Przejedź się, to porozmawiamyJ
Zresztą czemu w ogóle pasażerowie muszą się tłoczyć w tramwaju wieczorem, skoro wtedy jest tyle linii o żałosnym zapełnieniu w porównaniu do dziewiątki?