Stary Pingwin pisze:A na prawym ekranie nie wyświetla się dany przystanek? Czasami lepiej popatrzeć, niż posłuchać.
Przypominam ci, że jesteś... specyficzny. Tak jak ja i jeszcze parę osób, które znam. Ciebie interesuje to, jaką jakość usługi przewozowej oferujesz pasażerom. I starasz się, żeby oferować produkt najlepszej możliwej jakości. Zapewniam cię, że nie jesteś w większości. Wspominałem już kiedyś tutaj o tym, jak cię spotkałem podczas mojego kursu. Przygotowywałeś się do wyjazdu na popołudniowy dodatek 31 w dość ciepły dzień i przed wyjazdem otwierałeś w wagonach okna i szyberdachy, żeby pasażerowie mieli chociaż odrobinę mniej przerąbane. A twoi (teraz to i moi) koledzy, stojąc jakieś 20 metrów od twojego wozu, jarali fajeczki i komentowali twoje zachowanie, że "zaraz zaczniesz pasożytom laskę robić". To, co dla ciebie, dla mnie i dla garstki innych osób jest normalne i jest częścią zarówno zakresu obowiązków, jak i elementarnej normy w stosunkach międzyludzkich, dla większości jest "robieniem laski". Nie wymagaj, żeby motorowy spojrzał w prawy ekran. Znaczna część nie umie kursu skróconego ustawić, a w Jazzie, którego ujeżdżają od roku, potrafią tylko centralę powiadomić, a ty chciałbyś, żeby patrzyli na SIP i pilnowali rozjeżdżających się przystanków.