Informacja pasażerska
Wczoraj widziałem kebaba na 171, który wyświetlał na przednim i tylnym wyświetlaczu kraniec właśnie od lewej i też byłem zaskoczony. Bocznych wyświetlaczy nie widziałem.
Jak się odpali drzwi z obu stron to dżasmina się pyta czy na pewno chcesz również z lewej otwierać. Dajesz nie i otwierasz wtedy tylko prawą stronę a wyświetlacze masz z obu.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Często jest to skuteczna metoda naprawy wadliwie działających wyświetlaczy. Zaczyna świecić z obu stron, dzięki czemu ta właściwa działa poprawnie.
A skąd w ogóle ten opór przed uruchomieniem wszystkich tablic? W takim na przykład Berlinie nowe Bombardiery jeżdżą ze wszystkimi tablicami aktywnymi.
Jak to jest z dechami na 10? Jedne składy mają zwykłe deski, a inne "Zmiana trasy". W Swingach wyświetla tylko kraniec. Nie da się zrobić aby było spójnie? Przecież tramwaje tak szybko na Skierniewicką nie wrócą.
Tak samo jest na 402 NovaMedia: WYNALAZEK a reszta: WYNALAZEK TRASA ZMIENIONA
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
Dechy powtykane wszędzie na wszystkich brygadach 218 to nowa świecka tradycja?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ŁK
Nie, to niezawodny SIL oferowany przez Novamedia.
Nie na wszystkich bo w 1063 wszystko działało.
1069, 7722
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
Tak, gigantyczna różnica.
Rozumiem, że ZTM potrąca odpowiednio za te kursy?
Rozumiem, że ZTM potrąca odpowiednio za te kursy?
ŁK
-
michael112
W Solbusach to częściej nie działa niż działa. Ja parę dni temu jechałem takim, w którym na zewnątrz wszystko działało, ale w środku nic. Żadnej dechy wetkniętej nie było.
W ogóle to badziewie z Solca powinno zostać pocięte na żyletki. Jak oni w ogóle wybierają te firmy w przetargach! Może to się na jakąś wiochę nadaje a nie na 218, gdzie co minutę się ktoś przeciska do wyjścia. Nawet jak jest 20 osób w międzyszczycie, to jest tłok. W szczycie to już kompletne nieporozumienie. Scanie przy tym guanie to ideał.
Nie wiem też, co za maniak ustawia wymaganie autobusu 10-metrowego na dzielnicę, gdzie pracuje 100 tysięcy ludzi. U12 to miniumum, co powinno tu być. Albo niech 218 wróci na starą trasę a Z-2 będzie całodzienne na przegubach.
Nie wiem też, co za maniak ustawia wymaganie autobusu 10-metrowego na dzielnicę, gdzie pracuje 100 tysięcy ludzi. U12 to miniumum, co powinno tu być. Albo niech 218 wróci na starą trasę a Z-2 będzie całodzienne na przegubach.
ŁK
Gratulacje dla osoby, która uznała zmianę przystanku krańcowego na Metrze Młociny z 21 na 20 jako trasę czasowo zmienioną. W ten weekend (i zapewne kolejne) linia 156 jeździ z idiotycznym napisem "Metro Młociny Trasa Zmieniona".
- Piotrek_2274
To tak samo np "519 Dw. Centralny Kurs Skrócony", gdy kończy na przystanku naprzeciw Mariottu zamiast na pętli.