Informacja pasażerska
Na przystankach Bliska 03 i Bliska 04 jest ten sam rozkład trójki - z Bliskiej 04.
Ntgp_0 pisze:Na przystankach Bliska 03 i Bliska 04 jest ten sam rozkład trójki - z Bliskiej 04.
ŁK
I lektor powtarza co chwilę "Uwaga, trasa zmieniona"?
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
A127
102:
Trasa: [...] - Tamka - Ostrobramska - Wybrzeże Szczecińskie
Trasa: [...] - Tamka - Ostrobramska - Wybrzeże Szczecińskie
-
michael112
Apropo Solbusów: Czy MZA planuje w najbliższym czasie jakiekolwiek działania w celu naprawy informacji pasażerskiej w tych wozach? Bo jej niedziałanie staje się ostatnio regułą.
-
Matt Cubis
Przecież cały czas robi. Wymieniają SIP na ten od R&G.
Widziałem dziś 18 z kierunkiem na wyświetlaczu "Służewiec". To oznacza, że motorniczy za każdym razem musi ustawiać ręcznie trasę zmienioną?
Jeśli był to delfin to po prostu źle ustawiał kraniec.
Wczoraj w stalowym Conecto na 166 w kierunku Kabat zaobserwowałem raczej dziwną rzecz: co jakiś czas na bocznych koralach przystanek Dolina Służewiecka pojawiał się jako przystanek graniczny, od którego zaczyna obowiązywać jakoby 2 strefa.
Przy okazji zapowiedzi głosowe też gdzieś wcięło.
Dla kierowców ze Stalowej rzeczywiście tam się zaczyna druga strefa. 
Jakiś nowy kebab też to pokazywał na 190. Rozłogi były granicą strefy, a Człuchowska końcowym 
-
Matt Cubis
Nie jestem pewien, czy piszę w dobrym miejscu...
Jakoś dwa lata temu MZA pytało o pomysły co wyświetlać na ekranach wezwewnętrznych w autobusach, czy do tego czasu coś się z tym ruszylo? Bo nie oszukujmy się, ekrany w autobusach, i nie tylko, nie wyświetlają ciekawych informacji (oprócz pogody w metrze
).
Jakoś dwa lata temu MZA pytało o pomysły co wyświetlać na ekranach wezwewnętrznych w autobusach, czy do tego czasu coś się z tym ruszylo? Bo nie oszukujmy się, ekrany w autobusach, i nie tylko, nie wyświetlają ciekawych informacji (oprócz pogody w metrze