A to się naprawdę nie może nazywać 47 po prostu?Paweł D. pisze:No i przebieranki z 41 na 17-kę. Na Rondzie Radosława przestawią się tablice.
(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przypominam, że mowa o wybranych kursach 41. Ja widzę inny problem: te kursy z Bródna powinny jechać oznaczone jako 41 SŁUŻEWIEC, a nie jako zwykłe 41. Chyba, żeby ideą rozwiązania było zgadywanie przez jadących pasażerów: "zmieni, czy nie zmieni?"...Łukasz pisze:A to się naprawdę nie może nazywać 47 po prostu?Paweł D. pisze:No i przebieranki z 41 na 17-kę. Na Rondzie Radosława przestawią się tablice.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
To pewnie będzie "41 Rondo Radosława". Fakt, 3 kursy - ale 17 zmienili przez to na 37.Bastian pisze:Przypominam, że mowa o wybranych kursach 41. Ja widzę inny problem: te kursy z Bródna powinny jechać oznaczone jako 41 SŁUŻEWIEC, a nie jako zwykłe 41. Chyba, żeby ideą rozwiązania było zgadywanie przez jadących pasażerów: "zmieni, czy nie zmieni?"...Łukasz pisze: A to się naprawdę nie może nazywać 47 po prostu?
ŁK
Przy 37 było więcej takich kursów.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I były to kursy SKRÓCONE, a nie wydłużone jak 41.
PKS, albo, co gorsza, PKP nam się z tego robi...
PKS, albo, co gorsza, PKP nam się z tego robi...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wiem, pisałem już o tym.Paweł D. pisze:No i przebieranki z 41 na 17-kę. Na Rondzie Radosława przestawią się tablice.
Wiem, od razu zauważyłem, że system nie może tego przetrawić.MichalJ pisze:Hehe, kliknijcie na kurs 'r':
http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=18 ... 2014-01-07
Ale kursy zjazdowe do zajezdni "Wola" już powinien.bepe pisze:Taki sam efekt jest, jak się kliknie na kurs "w".
Przebieranki w biegu 24/35 na Nowym Bemowie działały w październiku i nikt nie zgłaszał problemów.
-
Stary Pingwin
Na środku ronda otworzę drzwi i będę ganiał z tablicami. Jesteś w stanie to sobie wyobrazić?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Jestem w stanie sobie wyobrazić, że te kursy będą obsługiwane wyłącznie przez Swingi.Stary Pingwin pisze:Na środku ronda otworzę drzwi i będę ganiał z tablicami. Jesteś w stanie to sobie wyobrazić?
Aczkolwiek najlepiej byłoby - wzorem 25 - po prostu wydłużyć je, a nie przebierać...
-
Stary Pingwin
Myślałem, że Organizator niczym mnie już nie zdziwi. Myliłem się.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Pewnie będą obsługiwane przez Swingi. Jeśli chodzi o zmianę numerów na 17, chodziło o to, aby jak najwięcej osób za Rondem Radosława korzystało z tej linii. A ludzie kierują się właśnie numerem. Jedzie 41, nie wsiadam, jedzie 17 - wsiadam. Stąd te przebieranki.person pisze:Jestem w stanie sobie wyobrazić, że te kursy będą obsługiwane wyłącznie przez Swingi.Stary Pingwin pisze:Na środku ronda otworzę drzwi i będę ganiał z tablicami. Jesteś w stanie to sobie wyobrazić?
Aczkolwiek najlepiej byłoby - wzorem 25 - po prostu wydłużyć je, a nie przebierać...
-
Stary Pingwin
To jest gra miejska pod tytułem-"Co potrafi system info liniowej po zmianie oprogramowania".
System potrafi na Potockiej zmienić 37 na 17, łącznie z przestawieniem kasowników. Czy zrobi to w połowie kursu?
System potrafi na Potockiej zmienić 37 na 17, łącznie z przestawieniem kasowników. Czy zrobi to w połowie kursu?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Jeszcze raz. W łączonych kursach 24/35 system to ROBIŁ. To nie było milion lat temu w galaktyce za górami i lasami, tylko na Bemowie w październiku.
Można było dla tych trzech kursów zrobić dopisek "kurs wydłużony do krańca Służewiec", ale wówczas byłby dylemat - wieszać na Wołoskiej i Marynarskiej tarczki "41 okresowy" czy nie wieszać. A jak się za chwilę koncepcja zmieni? Będzie krzyk, że 41 na Służewiec dali i zabrali. A przecież podstawowy rozkład 17-ki od Radosława się nie zmienił (nawet daty nie zmieniono). Kursy, które zaczynały z 37 na Marymoncie (+wyjazd z R4), zaczynają jako 41 na Żeraniu. Włączanie się 41 z Żoliborza na Babce, 1 min przed rozkładowym kursem będzie wymagało precyzji