Namaste India?BJ pisze:Przepyszne hinduskie żarcie jest w restauracji, której nazwy nie pomnę
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Żarcie na mieście
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
geograf_OSU
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nowy Świat koło Empiku (chyba Świat Sushi) oraz naprzeciwko (chyba Oto Sushi). Podobno jeszcze Izumi Sushi gdzieś na Mokotowie, podobno jest też dobre sushi w Arkadii i Złotych Tarasach, lecz droższe.
Ada mi dyktowała z pamięci
Ada mi dyktowała z pamięci
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
No właśnie przetestowałam dziś oto sushi i było pycha!
Ja od wielu ludzi słyszałam, że tobaya jest ok, ale jakoś nie jestem przekonana do pójścia tam, zbieram info, bo chyba właśnie uległam modzie i się zakochałam w sushi
,, Bastianu, ucałuj Adę
'''
Filippo, a Legio nie jest takie zupełnie z dupy, bo czasem bywamy w Legio
)
Ja od wielu ludzi słyszałam, że tobaya jest ok, ale jakoś nie jestem przekonana do pójścia tam, zbieram info, bo chyba właśnie uległam modzie i się zakochałam w sushi
Filippo, a Legio nie jest takie zupełnie z dupy, bo czasem bywamy w Legio
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Bar restauracyjny Pasaż. Bardzo dobre makarony w przystępnych cenach (15-18 zł) w bardzo dobrej lokalizacji (koło Rotundy i Pizza Hut, M Centrum, Widok 22). Co ciekawe, klientów praktycznie brak, więc jedzenie podają szybko i sprawnie.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
To ja w domu mogę sobie to sam zorganizowaćBJ pisze:A ja polecam restaurację Stary Dom.
Jedzenie jest świetne, wódka zmrożona, a obsługa miła.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.