Ale po co aż tygodniowy?!ikarus pisze:Czasem jest potrzebny organizmowi przymusowy postój techniczny
Boli mnie noga :D
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ale jednak wozu to wzorowo przypilnowałaśGronostaj pisze:Wszystko mnie boli. Miałam konduktorzyć, a nie dość, że nie będę, to chyba w ogóle nigdzie nie pójdę na Noc Muzeów, bo nie mam siły... Jestem zła.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Boli mnie nadwerężona rano kostka, a także głowa i krzyż... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
To nie od szkoły, powietrze wilgotniejsze i chłodniejsze i cześciej kicham, dorażnie polecam póki działa teżnię Solankową w Konstancinie pomaga na drogi oddechowe, jeśli śpisz przy otwartym oknie ,a noce chłodne to lepiej zrobić rozszczelnienie. Problemy z zatokami też się tak ujawniają. Masz w swoim otoczeniu kurz, zapewne zawsze coś się znajdze, można też uprać koc/ kołdrę i poduszkę na której śpimy. Jak dokładnie zniszczysz kurz w otoczeniu to trzeba szukać innych przyczyn, gorączka i ciśnienie krwi w normie?.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
To dobrze że byłeś za dwa tygodnie pojechać i powtórkę zrobić, gardło nie boli?, a kolor wydzieliny z nosa szklisty, biały, żółto-zielonkawy?, problemy z katarem mogą brać się z zanieczyszczonego stołecznego powietrza, może przebwasz w pomieszczeniach z zanieczyszczoną klimatyzacją. Cieplej się ubierać bo koszulka z krótkim rękawem i krótkie spodnie to za mało.
Ikarus
Ikarus
Dobrze że edukację mam już za sobą, każdą rzecz lepiej traktować poważnie niż z humorem bowiem można skutecznie pomóc, udzielając porady. A stan z katarem trzeba monitorować może utrudniać spokojny sen, może inhalacje zastosować z Olbasu oraz natrzeć ciało maścią rozgrzewającą.
Ikarus
Ikarus