Objazdy tramwajowe 2009
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
44 jest krótkie i jednozajezdniowe, może przesiadankę na nim zastosować?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Są 4 linie na 2 torach, nie przeskoczysz innych tramwajów, przesiadka nic nie da.Glonojad pisze:44 jest krótkie i jednozajezdniowe, może przesiadankę na nim zastosować?
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Na dodatkach o czasie pracy rzędu dwóch godzin rano i czterech po południu? Tu raczej by pomogła przesiadanka na 18 i 14, by im obciąć postoje.Glonojad pisze:44 jest krótkie i jednozajezdniowe, może przesiadankę na nim zastosować?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Potrójniaków na R-3 jest akurat 6. To dobrze rokuje przepustowości na pozostałej części sieci...pawcio pisze:Z koordynacji wyszło 6. Jeżeli się ją dobrze ustawi pod 44, to jest możliwość zamknięcia się w 5.
[ Dodano: |22 Sie 2009|, 2009 18:38 ]
To brzmi sensownie, o ile byłaby to jedna przesiadka na zmianę a nie 5 kółek na 5 różnych wagonachpawcio pisze:Tu raczej by pomogła przesiadanka na 18 i 14, by im obciąć postoje.
Bo prywatnie potrójniaków gdziekolwiek poza 44 nie lubię równie bardzo, co Ty. Tylko moje prywatne poglądy nie zawsze mają przełożenie na działania ZTM-u.mkm101 pisze:Potrójniaków na R-3 jest akurat 6. To dobrze rokuje przepustowości na pozostałej części sieci...
Musiałoby zostać coś koło 5-6 minut postoju za Służewcu i 11-20 na przeciwległym krańcu (w zależności od długości trasy). A jak często byłyby zmiany, to już by zależało tylko od TW.mkm101 pisze:To brzmi sensownie, o ile byłaby to jedna przesiadka na zmianę a nie 5 kółek na 5 różnych wagonach
26 na trasie Rogalińska - Os. Górczewska
ZTM pisze: Rozkłady jazdy ważne w dniu: 02.09.2009 (środa)
obowiązuje rozkład: dzień powszedni
26 - LINIA TRAMWAJOWA
Wybierz przystanek
Ulica lub --Miejscowość-- Przystanek Nr Czasy
Min Max
teren zajezdni ROGALIŃSKA 71 | 0| 0|
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
miesiąc też okres 
A 17 w DS wciąż słabe, buuu.
Natomiast 190 jeździ przez Nowy Zjazd i Grodzką, ciekawe czemu, skoro od soboty będzie przejazd na wprost dla autobusów...
Natomiast 190 jeździ przez Nowy Zjazd i Grodzką, ciekawe czemu, skoro od soboty będzie przejazd na wprost dla autobusów...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Poczekaj na układ stały (i mam nadzieję, że nie bredzę)...Glonojad pisze:A 17 w DS wciąż słabe, buuu.
[ Dodano: Czw 27 Sie, 2009 20:54 ]
O!Glonojad pisze:Natomiast 190 jeździ przez Nowy Zjazd i Grodzką
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Będzie mocne od zamknięcia Marymonckiej.Glonojad pisze:A 17 w DS wciąż słabe, buuu.
Bo nowy rozkład obowiązywać będzie dopiero od wtorku.Glonojad pisze:Natomiast 190 jeździ przez Nowy Zjazd i Grodzką, ciekawe czemu, skoro od soboty będzie przejazd na wprost dla autobusów...
Koledzy z ZTM, czy Wy naprawdę nie możecie przynajmniej jakoś w DS 17 i 5 sensownie ustawić, znowu wyszedł Wam takt 3-12 (w kierunku Huty) i 4-11 (od Huty) i naprawdę nie dziwcie się ludziom, że lubią Was inaczej. Pisałem o tym do ZTM i dostałem odp. , że to zostanie poprawione i wyszło jak zwykle (dla mnie ot takie małe kłamstewko ZTM - przykro).Glonojad pisze:miesiąc też okres