A zaglądasz na wyświetlacz terminala od kart? Bo tam są dalsze instrukcje, co nie jest jasno pokazane na dużym dotykowym wyświetlaczu.chester pisze:Tyle teoria, na moich około 15 prób z różnymi urządzeniami w różnym czasie tylko jedno chciało łaskawie ode mnie przyjąć płatność plastikiem. Reszta wycofywała się na etapie łączenia z operatorem płatności. Na ogół kończy się wycieczką do bankomatu i płaceniem gotówką.
Personalizacja WKM
Moderator: JacekM
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
No proszę Cię... ja nie mówię o nieznajomości obsługi biletomatu, tylko o niedziałaniu biletomatu (konkretnie terminala). Owszem, gdy pierwszy raz korzystałem z biletomatu z kartą, musiało chwilę trwać, nim się kapnąłem, że część info idzie przez mały LCD koło szparki na kartę.JacekM pisze:A zaglądasz na wyświetlacz terminala od kart? Bo tam są dalsze instrukcje, co nie jest jasno pokazane na dużym dotykowym wyświetlaczu.
Pamiętam już ze dwa razy obleciałem całe południowe metro (Natolin) i wsie biletomaty zweryfikowałem negatywnie. Oczywiście wolę te z żetonami, ale w akcie desperacji i rozpaczy naciskałem i te bez.bepe pisze:W których biletomatach tak miałeś? Swego czasu taki numer wykręcały mi wszystkie automaty Mennicy, natomiast w ASEC-u wszystkie moje zakupy przebiegały bez problemów.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jak Reserved zaczął się skarżyć tutaj, to głupio było mu odpowiadać w innym temacie. Mógłby się poczuć urażony.
Jeżeli jest to zły temat to przepraszam, znalazłem temat o WKM to myślałem, ze tutaj można o tym.
[ Dodano: |7 Wrz 2011|, 2011 22:17 ]![:D](./images/smilies/mg.gif)
[ Dodano: |7 Wrz 2011|, 2011 22:17 ]
Reserved był już tu wiele razy jechany z błotem a mógłby się urazić za odpowiedź w innym temacie?Szeregowy_Równoległy pisze:Jak Reserved zaczął się skarżyć tutaj, to głupio było mu odpowiadać w innym temacie. Mógłby się poczuć urażony.
![:D](./images/smilies/mg.gif)
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Właśnie, ja rozumiem: śmiać się z Reserved'a... Ale jeszcze kazać mu szukać tematu, w którym się z niego śmiejemy? To byłoby nietaktowne.
- Solaris U10
Znam kilka osób, które WKM sobie zrobiły, a stałymi pasażerami nie sąSolaris U10 pisze:Taka ciekawostka - Milion kart WKM.
A na ile ZTM szacował liczbę stałych pasażerów - 200 tys?
![;) ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
noidea
Rok temu pisali, że wydano 8xx tys. kart imiennych i że uważają rynek za nasycony. Oraz że kart na okaziciela wydawanych jest 1000 miesięcznie. A ŻW krytykowało, że zamówili 800 tys. nowych kart i że to na 30 lat wystarczy.
Które uczelnie wydają legitymacje ładowalne biletem i czy to jest większość/mniejszość?
Które uczelnie wydają legitymacje ładowalne biletem i czy to jest większość/mniejszość?
]Które uczelnie wydają legitymacje ładowalne biletem i czy to jest większość/mniejszość?
Strona ZTM prawdę Ci powie:
http://www.ztm.waw.pl/?c=203&l=1