No to chyba logiczne, że musi być większy?MichalJ pisze:Przedtem były dwa przystanki w kierunku z mostu, teraz będzie jeden w kierunku na most i jeszcze więcej miejsca potrzeba?
(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
JacekM pisze:Drzewu robi różnicę, kiedy zostanie ścięte?
Czy rozwiazanie typu: osiemnastka Puławską do Metra Wilanowska, zawrotka, Woronicza na Służewiec (w przeciętnym kierunku podobnie) generowałoby dużo zamieszania na Wilanowskiej? Dałoby to możliwość kasacji 31 i usunięcia jego postojów na Wilanowskiej...
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ŁK
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Relacja Wilanowska - Wierzbno jest potrzebna jak rybie kostium kąpielowy, więc nie warto kombinować.
Tym bardziej, że pasażerowie sprawni pojadą metrem, albo się przesiądą, a ci co nie znoszą metra i nie lubią się przesiadać oraz mają za dużo wolnego czasu zawsze mogą podjechać linią 700.Szeregowy_Równoległy pisze:Relacja Wilanowska - Wierzbno jest potrzebna jak rybie kostium kąpielowy, więc nie warto kombinować.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Pojedź tam kiedyś i obejrzyj te tłumy, które jeżdżą między Bukowińską a Wierzbnem. Naprawdę mogą podjechać do Królikarni i się przesiąść.
Linia co 8' miałaby umożliwić kasację lini co 3-4'?Łukasz pisze: Dałoby to możliwość kasacji 31 i usunięcia jego postojów na Wilanowskiej...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Lepszego pomysłu niż aktualne 31 nie ma. Natomiast 27 miałem ostatnio dwa dni pod rząd i dalej twierdzę, że ta linia jest najzwyczajniej zbędna. Łatanie solówkami tego, co się zrobiło kastrując 26 to nie jest rozwiązanie.
Kasacji oczywiście w weekendy, czyli powrót do 4x. Jasne, że 31 co 2 minuty musiałoby zostać w mordoszczycie.
ŁK
Co 2 jesli juz, ale chyba wiadomo, ze nie o to chodzi.person pisze:Linia co 8' miałaby umożliwić kasację lini co 3-4'?Łukasz pisze: Dałoby to możliwość kasacji 31 i usunięcia jego postojów na Wilanowskiej...
ŁK
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Też bym bardziej widział tą opcję.
Bezsens.
Jeden to zamieszanie z linią, która w różne dni ma różne krańce. A drugie to obsługa zupełnie różnych potoków i inne godziny kursowania. A brygadowo wyjdzie pewnie na to samo. Więc po co?
Jeden to zamieszanie z linią, która w różne dni ma różne krańce. A drugie to obsługa zupełnie różnych potoków i inne godziny kursowania. A brygadowo wyjdzie pewnie na to samo. Więc po co?
Jedna brygada jest do wyjęcia.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
michael112
To nie lepiej już wyciąć całkiem 31 poza szczytem (w szczycie jako 44) i przywrócić 14 na Służewiec cały tydzień?Paweł D. pisze:Bezsens.
Jeden to zamieszanie z linią, która w różne dni ma różne krańce.