Personalizacja WKM
Moderator: JacekM
- MeWa
- Cukiereczek
pisemną zgodę? Jak ja dostawałem ELS, to żadnej pisemnej zgody nie wyrażałem, żeby móc kodować bilet na ELS-ie...Paweł D. pisze:ELS może ale nie musi być nośnikiem biletu. Żeby był, zainteresowany musi wyrazić pisemną zgodę.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
W tej chwili musisz udzielić pisemnej zgody na przekazanie do ZTM-u swoich danych osobowych.MeWa pisze:pisemną zgodę? Jak ja dostawałem ELS, to żadnej pisemnej zgody nie wyrażałem, żeby móc kodować bilet na ELS-ie...
Oświadczam, że wyrażam zgodę na udostępnienie moich danych osobowych Miastu
Stołecznemu Warszawa - Zarządowi Transportu Miejskiego w Warszawie przy ul. Żelaznej 61 w celu
zaopatrzenia ELS w klucze dostępu umożliwiające kodowanie biletów komunikacji miejskiej.
witam, czy ktoś wie ile się mniej więcej czeka teraz na kartę z własnym zdjęciem? Załóżmy, że jutro przez internet złożę wniosek z uploadem zdjęcia i odbiorem na Świętokrzyskiej, ile mogę poczkeać na powiadomienie o tym, że karta została przygotowana?
Oraz czy ktoś wie, jak wyrobić ją najszybciej i czy wyrabiają gdzieś od ręki jak się ze zdjęciem do zeskanowania pójdzie?
Oraz czy ktoś wie, jak wyrobić ją najszybciej i czy wyrabiają gdzieś od ręki jak się ze zdjęciem do zeskanowania pójdzie?
Ja czekałem 4 dni robocze, jak wysłałem e-mailem (z odbiorem na żelaznej)adw pisze:witam, czy ktoś wie ile się mniej więcej czeka teraz na kartę z własnym zdjęciem? Załóżmy, że jutro przez internet złożę wniosek z uploadem zdjęcia i odbiorem na Świętokrzyskiej, ile mogę poczkeać na powiadomienie o tym, że karta została przygotowana?