Rzeczniczka mówi to, co musi mówić. Do zwolnienia nadaje się ten, który podjął taką decyzję, żeby nie informować pasażerów.MeWa pisze:Rzeczniczka, która twierdzi, że o jednodniowych utrudnieniach nie było sensu informować pasażerów wcześniej nadaje się do zwolnienia...
O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ręce opadają. Tak się właśnie kończy przechowalnia dla betonu, czyli spółka samorządowo - kolejowa.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Niestety to prawda. Pani D. Nowakowska ma niewielki wpływ na to jak postepują pracownicy KMów odpowiedzialni za publikowanie info o zmianach. Wiem to po własnych rozmowach telef z nią kiedy obiecywała mi kilukrotnie że KMy zamieszczą w końcu info o zmianiach rozkładu na linii skierniewickiej (od 6 lipca). Dopiero po artykule w Dzienniku, kiedy Sławek Ś o tym napisał, zamiescili infoMZ pisze:Rzeczniczka mówi to, co musi mówić. Do zwolnienia nadaje się ten, który podjął taką decyzję, żeby nie informować pasażerów.
Generalnie pożałowania godne podejście do pasażera
PURA VIDA!
Wszystko super - fajnie, ale chyba to nie KM odpowiadają za zamknięcie toru. Na pewno nie one. PLK robi remont tam i na otwockiej.
Pamiętacie, jak 2 tygodnie temu bez żadnegu uprzedzenia PLK zamknęło "awaryjnie" w środku dnia jeden tor na otwockiej?
Pamiętacie, jak 2 tygodnie temu bez żadnegu uprzedzenia PLK zamknęło "awaryjnie" w środku dnia jeden tor na otwockiej?
Ty możesz nie wierzyć ale ja widziałem już nie takie rzeczy.mariow pisze:to znaczy że coś nie gra, ale w to nie wierzęPlesim pisze:A jak PLK nie poinformowało KM to też ich (KM) wina?
Między innymi o to mi chodziło.przewoz pisze:Pamiętacie, jak 2 tygodnie temu bez żadnegu uprzedzenia PLK zamknęło "awaryjnie" w środku dnia jeden tor na otwockiej?