Autobusowe nowoĹci taborowe - 2010
Moderator: vernalisadonis
-
O 16:00 jakiś SU18 z Mobilisu zapewne z Utraty jechał ulicą Kondratowicza w kierunku Bazyliańskiej. Widziany przy Targówku-Ratusz.
Nie wiem za bardzo o co ci Lesiu chodzi. W poniedziałek jeździł na 019(B)/190, a wczoraj (ale mnie nie zacytowałeś) również na 019(B)/190.Lesiu pisze:#A701 10/190Pawel_ pisze: B. Przeoczyłem jakoś Twój post. Wybacz i Ty, i moderatorzy.
Widzisz, beni odważył się to napisać. Zamiast na niego wrzeszczeć, trzeba było samemu napisać. A potem beni nie chce pisać nic, przez takie komentarze... Eh... Szczęśliwego Nowego 2011Walas pisze:beni napisał/a:
A712 - A722 witamy w stolicy.
Już od 3 dni są, a ty dopiero teraz to piszesz
przstańcie z opcją you w podpisie
-
A niektórzy cierpią, bo nie wiedzą na które wozy polować. Ale to już nie ten temat.Rav5202 pisze:Widzisz, beni odważył się to napisać. Zamiast na niego wrzeszczeć, trzeba było samemu napisać. A potem beni nie chce pisać nic, przez takie komentarze... Eh... Szczęśliwego Nowego 2011Walas pisze:beni napisał/a:
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.
Walas jest mocny bo był na zajezdni i widział jak przyjeżdżają A712-A717Rav5202 pisze:Widzisz, beni odważył się to napisać. Zamiast na niego wrzeszczeć, trzeba było samemu napisać. A potem beni nie chce pisać nic, przez takie komentarze... Eh... Szczęśliwego Nowego 2011Walas pisze:beni napisał/a:
Sorry za OT ale ja Ci Walas przypominam o zakazie zjazdów na zajezdnie osobą postronnym. To, że mówimy takie rzeczy kierowcom nie jest naszym widzi mi się. Ja i brat nie chcemy potem mieć nie przyjemności. Mobilis to nie supermarket ogólnie dostępny.
Wracając do tematu.
Dziś na 523 z tego co zapamiętałem miały wyjechać A716 i A717
Przecież ja o tym napisałem w temacie "Autobusy dla Warszawy"Rav5202 pisze:Widzisz, beni odważył się to napisać. Zamiast na niego wrzeszczeć, trzeba było samemu napisać. A potem beni nie chce pisać nic, przez takie komentarze... Eh... Szczęśliwego Nowego 2011Walas pisze:beni napisał/a:
Wiem, że jest zakaz, ale powiedz o tym Adamowi, a nie mi. Tak samo jak Sławkowi powiedziałeś.czaroT-11 pisze:Walas jest mocny bo był na zajezdni i widział jak przyjeżdżają A712-A717
Sorry za OT ale ja Ci Walas przypominam o zakazie zjazdów na zajezdnie osobą postronnym. To, że mówimy takie rzeczy kierowcom nie jest naszym widzi mi się. Ja i brat nie chcemy potem mieć nie przyjemności. Mobilis to nie supermarket ogólnie dostępny.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Każdy o tym wie. A skoro "niby" Ty też wiesz o tym, że nie można to czemu ciągle i namolnie przyjeżdżasz? Przed dyrektorem już się kilka razy po kątach chowałeś. Nic do tego nie mam ale skoro jest nakaz z góry o osobach postronnych to ja jako pracownik firmy muszę tego przestrzegać. Przepraszam za OT i jeżeli to możliwe to proszę o przeniesienie tych postów i dyskusji nt. osób postronnych na zajezdni do tematu "Mobilis". Podziękował.