Tam zwykle występują ulice, na których jest jakiś przystanek.
I wg rozkładu na stronie WTP przystanek PTK 03 jest w Al. Ujazdowskich. Co jest nieprawidłowe, jest na samym Pl. Trzech Krzyży.
Tam zwykle występują ulice, na których jest jakiś przystanek.
Problem polega na tym, że w momencie remumeracji przystanków w ZP PTK nie przeniesiono danych z id 704003 na 704001, przez co nowy 704003 otrzymał w spadku wszystkie dane, łącznie ze starymi współrzędnymi.
A ja bym obstawiał, że w skrypcie do generowania rozkładów jest jakiś głupiologiczny switch, który na podstawie czegoś decyduje o kwadratach/kropkach. Zresztą mam wrażenie, że kropki to stosunkowo świeża sprawa i może dlatego skrypt dla niektórych linii jeszcze tej zmiany nie załapał
Na pewno jest taki automat, chyba większość kursów decyduje. Co jest o tyle głupie, że w weekendy nawet w tramwajach już mamy komplet niskiej podłogi.AdamKlocusky pisze: ↑11 wrz 2024, 11:35A ja bym obstawiał, że w skrypcie do generowania rozkładów jest jakiś głupiologiczny switch, który na podstawie czegoś decyduje o kwadratach/kropkach. Zresztą mam wrażenie, że kropki to stosunkowo świeża sprawa i może dlatego skrypt dla niektórych linii jeszcze tej zmiany nie załapał![]()
By się zgadzało tylko trzeba podmienić w skrypcie by liczyło to nie na podstawie ogółu kursów a liczbie kursów na dany typ dniapawcio pisze: ↑11 wrz 2024, 11:55Na pewno jest taki automat, chyba większość kursów decyduje. Co jest o tyle głupie, że w weekendy nawet w tramwajach już mamy komplet niskiej podłogi.AdamKlocusky pisze: ↑11 wrz 2024, 11:35
A ja bym obstawiał, że w skrypcie do generowania rozkładów jest jakiś głupiologiczny switch, który na podstawie czegoś decyduje o kwadratach/kropkach. Zresztą mam wrażenie, że kropki to stosunkowo świeża sprawa i może dlatego skrypt dla niektórych linii jeszcze tej zmiany nie załapał![]()
Ciekawe co zadecydowało o kwadratach na rozkładzie 1, gdzie na 31 brygad tylko 4 są wysokopodłogowe i to na dodatek w szczyciepawcio pisze: ↑11 wrz 2024, 11:55Na pewno jest taki automat, chyba większość kursów decyduje. Co jest o tyle głupie, że w weekendy nawet w tramwajach już mamy komplet niskiej podłogi.AdamKlocusky pisze: ↑11 wrz 2024, 11:35
A ja bym obstawiał, że w skrypcie do generowania rozkładów jest jakiś głupiologiczny switch, który na podstawie czegoś decyduje o kwadratach/kropkach. Zresztą mam wrażenie, że kropki to stosunkowo świeża sprawa i może dlatego skrypt dla niektórych linii jeszcze tej zmiany nie załapał![]()