W sprawie? Bo wydaje mi się że tzw. "Wspólny Bilet" jakoś udało się rozszeżyć wbrew temu co piszesz. Inna sprawa to to że spełnił się niestety najczarniejszy sen kolejarzy - ludzie nie mieszczą sie do pociągów.Rosa pisze:Ale ona składała obietnice wyborcze i mówiła jak to będzie pięknie mimo że mogła sobie zdawać np sprawę z tego że z PKP to nikt nigdy się nie dogada.
Obwodnica ekspresowa Warszawy: S2-S7/S8-S17
Moderator: Wiliam
Polityka złym doradcą w pracy!
- tarantula01
- Kontakt:
Aha, muszą wozić pasażerów
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- a/p TALENT
Bo do tej roboty trzeba mieć cojonesTeokryt pisze:Jednak nie zamierzam Cię wyręczać, to była taka jednorazowa akcja.
Chrum.a/p TALENT pisze:Witamy w bemowskim chlewiku.
Uzupełniam fotorelację
http://tramlog.fotosik.pl/albumy/581062.html
15/12/2005-12/7/2019
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ty lepiej uważaj, bo któregoś razu pójdziesz robić foty, a do roboty Cię wezmąTLG pisze:Daleko żeś nie zaszedł. Brakuje komentarza. Na zdjęciach widać ściany oporowe w okolicach realizowanego obiektu WD11. W tym miejscu jeszcze do niedawna prowadzoni "jet grouding" czyli stabilizację gruntu mieszanką wodno-cementową, wstrzykiwaną w ziemię pod wysokim ciśnieniem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- a/p TALENT
Nie rozumiem,, ale na pewno inna jest sytuacja osiedlonych przed wrysowaniem trasy na mapy, a inna jest sytuacja osiedlonych po jej zaplanowaniu.Bastian pisze:Wszystkie prawa są jakoś nabyte, więc te nabyte później mają pierwszeństwo przed nabytymi wcześniej. Przykro miAndrzej pisze:Na tej samej zasadzie, rezerwa WOW narusza też prawa nabyte osób osiedlonych w Wesołej przed jej wprowadzeniem.
*
Nie jestem fanem developerów, ale mieszkań przy budowanej bemowskiej trasie nikt nie chce kupować.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wcale się nie dziwię. Może wreszcie deweloperzy się sparzą i zastanowią.Andrzej pisze:Nie jestem fanem developerów, ale mieszkań przy budowanej bemowskiej trasie nikt nie chce kupować.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Nie po to budowano Maczka w takiej formie (zwłaszcza, że OIDW ma być przedłużana do trasy NS), żeby teraz nie dało sie stamtąd zjechać na obwodnicę.R-11 Kleszczowa pisze:Mam wrażenie, że owe linie już się tam zatrzymywać nie będą Wydaje mi się, że zjazd z obecnej trasy na Powązkowską nie zostanie przywrócony...
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tak przynajmniej wynika z planu:Tm pisze:Nie po to budowano Maczka w takiej formie (zwłaszcza, że OIDW ma być przedłużana do trasy NS), żeby teraz nie dało sie stamtąd zjechać na obwodnicę.R-11 Kleszczowa pisze:Mam wrażenie, że owe linie już się tam zatrzymywać nie będą Wydaje mi się, że zjazd z obecnej trasy na Powązkowską nie zostanie przywrócony...
http://www.siskom.waw.pl/mapy/s8/s8-ak_tt01.jpg Chociaż cały ten układ będzie mieć ręce i nogi dopiero przy wybudowaniu Krasińskiego...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel