Zmiana taryfy - 2008
Moderator: JacekM
To jest jedyne rozwiązanie. Bilet 59-minutowy za 1,50/3,00.Tm pisze:Zawsze można zrobić bilet dostępny tylko u kierowcy - 45 minutowy na przykład. Ważne tylko, aby miał równą cenę.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
- Solaris U10
Przzecież bęzie napisane na bilecie z jakiego środka traansportu korzystałeś wcześniej.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Oczywiście, że tak, nie wiem czemu teraz tego nie zrobiono - opłaciłoby sie to i pasażerom, i kioskarzom, i ZTMowi. Zresztą taki system już działał w GOPie.desert_eag pisze:imho bilet jednorazowy i bilet 40-minutowy to powinien być ten sam bilet. Tj. albo jednym środkiem transportu do oporu, albo 40 minut z przesiadkami.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
-
Nie mnie cytowałeś ( ) ale podpisuję się pod tym zdaniem rękoma i nogami. Pytanie: Czy gdyby wówczas nie było na rynku biletu z funkcją tylko jednorazowego, to możnaby było dać taki zgodnie z prawem do sprzedaży kierowcom za 1,50/3,00?Tm pisze:Oczywiście, że tak, nie wiem czemu teraz tego nie zrobiono - opłaciłoby sie to i pasażerom, i kioskarzom, i ZTMowi. Zresztą taki system już działał w GOPie.desert_eag pisze:imho bilet jednorazowy i bilet 40-minutowy to powinien być ten sam bilet. Tj. albo jednym środkiem transportu do oporu, albo 40 minut z przesiadkami.
Dlaczego 1,5/3 ja bym od razu dał 2/4zł to jest rozsądne rozwiązanie.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Ze dwa lata temu w wakacje tak było - bilet na trzy gminy był jednocześnie godzinnym przesiadkowym. Teraz widzę, że znowu to funkcjonuje.Użyłeś formy przeszłej - czy wciąż to funkcjonuje, jeśli nie to dlaczego to zmieniono (jeśli wiesz)?
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ