Dodatkowe przystanki podczas mrozĂłw
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Oczywiście, że chciała wysiąść przed skrzyżowaniem, tam gdzie 501 staje. Ponadto pani poinformowała mnie, że zatrzymanie się tam to "mój psi obowiązek" oraz obiecała, że spłodzi skargę i media powiadomi jakie to buractwo ludzi po Warszawie wozi. Jak widać dotrzymała słowa, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością, więc to doceniam i niniejszym panią pozdrawiam gorącoperson pisze:Ona przypadkiem nie chciała wysiąść przed skrzyżowaniem?Plesim pisze:Powyższy tekst świadczy tylko o głupocie piszących. Przystanek przy Płockiej "Płocka Szpital" dla linii 410 jest przystankiem stałym i nie ma nic wspólnego z przystankami mrozowymi. Jeżeli się nie zatrzymał skarga do przewoźnika lub organizatora i pozamiatane.
- MeWa
- Cukiereczek
a to ciekawe zjawiskoZTM pisze:z uwagi na mniejsze natężenie ruchu na drogach, regularność kursowania komunikacji nie jest zakłócana ulicznymi korkami
[ Dodano: Czw 30 Gru, 2010 ]
a istnieje w ogóle coś takiego, jak profesjonalne długoterminowe prognozy? Słyszałem zawsze, że prognozy się sprawdzają do 3 dni.ZTM pisze:na podstawie profesjonalnych długoterminowych prognoz pogody
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Podczas tych mrozowych przystanków linia pospieszna może nie zatrzymać się NŻ jeżeli w pobliżu znajduje się "jakaś" pętla autobusowa, bądź w pobliżu ma przystanek stały.Szeregowy_Równoległy pisze:chciała wysiąść przed skrzyżowaniem, tam gdzie 501 staje.
Więc te 50m do przodu pani krzywdy nie zrobiło.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
I o to właśnie chodzi Bodziec demotywującyperson pisze:Wsiadasz w 401 przy Witosa z nadzieją na podjechanie do Sanktuarium, a musisz wracać pieszo z Wału? Dziękuję, postoję
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Dzieci, załatwiajcie swoje zabawkowe porachunki w piaskownicy
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mrozów wielkich chyba być wkrótce nie powinno, więc otworzę w przyszłym roku
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Za tydzień. Przez tan czas mrozowe powinny obowiązywać. Oczywiście - zanim ZTM ten problem przetrawi, to mrozy odpuszczą.Flash8222 pisze:A po co? Mrozy zaraz odpuszczą.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.