Akurat wersja "Młynarska" jest najgłośniejsza.tarantula01 pisze:Wprowadzenie tramwaju na Myśliborską nie byłoby w wersji "Młynarska" tylko Powstańców Śląskich z "eSem" przy budynku komunalnym (Porajów / Myśliborska):
Trasa tramwajowa na Tarchomin i Nowodwory
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wszystko się da, tramwaj w tunelu albo na estakadzie też (choć to nie w Warszawie) - co pewnie byłoby najlepszym rozwiązaniem, żeby dopiero na Światowida na poziom terenu schodził....
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jako pierwszy 3501 a tuż za nim 3502. O 01:45 wyruszyły z rozjazdów pod Marymoncką i ok. 01:50 dotarły na MyśliborskąMisiekK pisze:A tak przy okazji... W nocy 18/19.12 dwa Swingi DUO przejechały się z R-4 przez Północny na Myśliborską. Sieć górna została spięta z podstacji na terenie R-4 i pozostanie pod napięciem jeszcze kilka dni.
- tarantula01
- Kontakt:
E tam. Przerzucamy trap i dokonujemy abordażu.MarCinek pisze:Ten pierwszy, historyczny przyjazd tramwaju pasażerskiego (wcześniej jechały tędy techniczne) pilotował Duster NR TW, który przy okazji sprawdzał możliwość dojazdu na trasę w przypadku jakiegoś zdarzenia - od strony mostów drogowych raczej nie wchodzi to w grę.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- tarantula01
- Kontakt:
Nie, tylko dziurę między mostami. 
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Eeee tam... Da się z obu stron wjechać....tarantula01 pisze:Nie, tylko dziurę między mostami.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- MeWa
- Cukiereczek
Coś o prędkościach tramwajów na Moście Północnym i zwalnianiu do 30 km/h w rejonie dylatacji.
http://www.rynek-kolejowy.pl/38539/_War ... 30_kmh.htm
http://www.rynek-kolejowy.pl/38539/_War ... 30_kmh.htm
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
TW ogłosiły przetarg na "Opracowanie aktualizacji projektów sygnalizacji świetlnej z uwzględnieniem bezwarunkowego priorytetu dla tramwajów na trasie Tarchomin (pętla Mehoffera) – Węzeł Komunikacyjny Młociny wraz z kalibracją programów sygnalizacji świetlnej – NZ-131-2012". Życzę miłej lektury .
Tak mi się jakoś...
- (...) jesiotr nie ma tu nic do rzeczy...
- Jakże to, jesiotr nie ma nic do rzeczy, skoro jest zepsuty?
- Przysłano nam jesiotra drugiej świeżości - oznajmił bufetowy.
- Kochaneczku, to nonsens!
- Co nonsens?
- Druga świeżość to nonsens! Świeżość bywa tylko jedna - pierwsza i tym samym ostatnia.