Ja tych ludzi na miejscu kierowcy bym wypierdzielił. Po to są przystanki dla wysiadających i wsiadających, aby z nich korzystać.radeom pisze:Jakby ktoś chciał zobaczyć manewr zawracania: http://www.phototrans.eu/14,510007,0,Ik ... _6320.html
Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
To powiedzcie jak powinno być zdanie poprawnie.radeom pisze:Nadal źle.
To nie ma znaczenia. Kazałbym wysiąść i przejść na przystanek dla wsiadających. A uwierz mi potrafię być złośliwy. Nie dałbym się terroryzować przez emerytów.radeom pisze:Tłum rzucił się do autobusu tak szybko, że kierowca raczej nie zdążył by zareagować.
- MeWa
- Cukiereczek
nie wiem, co u nashira krytykujesz konkretnie, ale jak się komuś zwraca uwagę na błędy, to warto też samemu poprawnie napisać zdanieradeom pisze:Tłum rzucił się do autobusu tak szybko, że kierowca raczej nie zdążył by zareagować.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Z jakiej to okazji widziałem dziś zabytkowy tabor tramwajowy na Grochowskiej przed 18?
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dwa zabytki widziałem na al. Niepodległości ok. 17:30 - 18:00.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Komercja jakaś...Bastian pisze:Dwa zabytki widziałem na al. Niepodległości ok. 17:30 - 18:00.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
bartoni722
tak nieco po fakcie, po czwartkowym meczu na Pep... Legii:
a w jakimś U18 były wyłączone kasowniki - to jakiś powszechniejszy proceder w tych legiobusach?b) po zakończeniu meczu (ok. godz. 22.45) uruchomione zostaną autobusy rozwozowe (oznaczone jako linia 901), które zostaną podstawione:
* w kier. krańca DW. CENTRALNY na przystanku TORWAR 02, dalej trasą: al. Armii Ludowej – rondo Jazdy Polskiej – Waryńskiego – pl. Konstytucji – Marszałkowska – rondo Dmowskiego – Aleje Jerozolimskie – DW. CENTRALNY (przystanek 02),
* w kier. krańca WIATRACZNA na przystanku ROZBRAT 01, dalej trasą: al. Armii Ludowej – Most Łazienkowski – al. Stanów Zjednoczonych – WIATRACZNA (przystanek 10).
Na trasie linii obowiązują wszystkie napotkane przystanki. W autobusach linii 901 obowiązuje pełna taryfa biletowa ZTM, tj. honorowane będą wszystkie rodzaje biletów,
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.