Zmiany obsługowe - grudzień 2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
A na 105 przecież też będą zmiany, bo dotychczas nie było Mobilisu w dni robocze, a teraz obsłuży 1 dodatek w zmianie porannej i 2 dodatki po południu.
Mobilis cały czas był, przed objazdami. Na objazdach już był tylko na dwóch dodatkach.
-
Na pewno widziałem dodatki z Mobilisu na 105 już parę tygodni temu.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.
Wg wykazu brygad z R-13 3 dodatki na 500 nadal będą na przeguba. To jak to będzie-na solo czy przegubs?
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
To dobrze wiedzieć, bo zapamiętałem moment jak Kleszczowa miała na wyłączność wszystkie dodatki.Domas pisze:Mobilis cały czas był, przed objazdami. Na objazdach już był tylko na dwóch dodatkach.
Wow, ashir czegoś nie miał ogarniętego?
Nawet jakiś czas temu jechałem 105 i naprawdę nie pamiętam, żebym mijał jakikolwiek wóz z Mobilisu i to mówię o stanie po przywróceniu trasy podstawowej. Tylko Kleszczowa i Stalowa. Zresztą w Maxie z września Mobilis miał 2 brygady całodzienne, a nie szczytowe.
A w DP będzie miała więcej udziałów i teraz obsłuży 2 całki (1 i 6) oraz 2 dodatki (010 i 011).Matej pisze:Ostrobramska weszła na 4/518 w DŚ
Właśnie nie wiadomo, bo też już o to pytałem. W takim przypadku już lepiej byłoby jakby wszystkie całki były przegubowe, a więcej dodatków na solówki.Walas pisze:Wg wykazu brygad z R-13 3 dodatki na 500 nadal będą na przeguba. To jak to będzie-na solo czy przegubs?
Roszady na 105 zaczęły się z początkiem objazdów w związku z budową rond na Kopernika. Wtedy już Mobilis był tylko na dwóch brygadach i notabene z tymi samymi numerami - 022 i 024.
A po remoncie jak było?
Tak jak jest teraz.
Ok, a SM10 w weekendy na 168 są chyba od dzisiaj dopiero planowe?
Nie wiem. Poza tym - rano na 162 do spotkania będą aż 4 solowe brygady
A to z jakiej okazji?Domas pisze:Poza tym - rano na 162 do spotkania będą aż 4 solowe brygady
Z okazji zmiany rozkładu.
To ja wiem, ale skąd się bierze czwarta solówka? Tylko nie odpowiadaj głupio, że z zajezdni... Czyżby 52/159 się łączyło z 162?Domas pisze:Z okazji zmiany rozkładu.