TramBus
A czyjej jeśli można spytać? TW udostępnia nieaktualne dane? Super. Dla 33 wyświetla się położenie tylko jednej brygady, "dane po warszawsku" pokazują położenie 8-miu. Każdy odbiorca dostaje inny pakiet danych?
Używania TramBusa do sprawdzania rozkładów jazdy to akurat nawet bym nie wymyślił. Zwłaszcza, jeżeli ikonkę obok jest jakdojadę. To jest wyłącznie do sprawdzania po GPSie, czy właśnie uciekł, czy dopiero zmierza na przystanek, niczego więcej.
Właśnie też to już jakiś czas temu zauważyłem. I to nie tylko ten przystanek tak ma. Może tu są problemem łączenia z innymi liniami, N41, N91? Nie wiem jak wygląda na nich rozkład brygad ale może coś związanego z tym? Tak samo jak np. 708 na Chomiczówce, niby nie ma w rozkładzie, ale jednak można je ujrzeć na pętli i w Trambusie.
-
Generalnie TramBus wyświetla, że na danym przystanku zatrzymują się linie tylko obok niego przejeżdżające, np. przyspieszone. Poza tym dzisiaj od rana nie działa.
Szkoda strzępić ryja. Ja rozumiem że beta, ale beta powinna działać, może i niestabilnie, ale działać, a tu nawet rozkładów nie pokazuje...
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
Ciekawostka, w TramBusie pojawiły się eLki, z zaobserwowanych przeze mnie widziałem m.in. L-7, L-8, L-9, L11, L18
110
A od czego zależy, że jedną linię widać live a inną nie?
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.