Jest zdecydowanie. Też tamtędy kiedyś szedłem i paru ludzi mijałem I wtedy właśnie można coś tam przedłużyc z Utraty. Ale nie wiem czy ta ulica w ogóle w planach jest..R-11 Kleszczowa pisze:Jakby nie zwał tej ulicy jest ona bardzo potrzebna. Jakiś czas temu wybrałem się na spacer od pętli 138do Chełmżynskiej. Widać było, że przy sprzyjającej pogodzie (gdy szedłem było nieco błotnisto) sporo mieszkanców Rembertowa korzysta z tej pseudo-drogi.
Komunikacja w Rembertowie
Moderator: Wiliam
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
W planach jest. O jej budowie słysze juz kilka lat
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Niestety nijak. A szkoda.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
No tak. Tu wszystko rozchodzi się o to czy ZTM zgodzi się wreszcie puścić linię przez przejazd kolejowy.Piotrek pisze:[ Dodano: 2006-06-08, 13:45 ]Koniecznie moim zdaniem 2 wariant. W końcu by się "złączył" Rembertów, bo teraz jest podzielony komunikacyjnie...Nazgul pisze:Wariant 2: zmiana i wydłużenie trasy 153 na Nowy Rembertów, tj. od ul. Paderewskiego ulicami: Chruściela w stronę AON (rondo Fieldorfa), Republikańską, Frontową, Czerwonych Beretów, Szatkowników, Cyrulików do przejazdu kolejowego, Ilskiego, Komandosów do krańca Nowy Rembertów.
153 mogłoby pojechać nawet za Nowy Rembertów, do Marysina.
183 można by skrócić. Tylko częstotliwości nieodpowiednie.
R1+R2
R3+R7
R8+R9
R3+R7
R8+R9
- Bastian
- Sułtan Maroka
Opóźnienia przy długich postaojach na przejeździe, gdy np. jadą 3 pociągi po sobie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Colony
- Kontakt:
Mam nadzieję, że ZTM się zgodzi. Taka lokalna linia nawet przy staniu nie zarabiałaby wielkich spóźnień, po za tym ludziom w takich liniach przeważnie nie śpieszy się jakoś strasznie. Dobrze ułożony rozkład, z odpowiednimi lukami postojowymi i wszystko chodzi jak w zegarku.
W tek sytuacji zdecydowanie:
153 Mokry Ług - Paderewskiego - AON - Frontowa - Cyrulików - Al. Komandosów - Zielona - Marysin
183 Wiatrak - Marsa - Al. Komandosów - Nowy Rembertów, a docelowo Grzybowa - Zielona - Brata Alberta
W tek sytuacji zdecydowanie:
153 Mokry Ług - Paderewskiego - AON - Frontowa - Cyrulików - Al. Komandosów - Zielona - Marysin
183 Wiatrak - Marsa - Al. Komandosów - Nowy Rembertów, a docelowo Grzybowa - Zielona - Brata Alberta
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie rozumiem. Ile stania, tyle opóźnienia, co ma do tego lokalność linii? Że nie będzie miała gdzie nadrobić i będzie dowozić do przesiadek z 10-minutową obsuwą, czy może dostanie rozwleeekły rozkład z marginesem na szlaban?Colony pisze:Taka lokalna linia nawet przy staniu nie zarabiałaby wielkich spóźnień
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow