4590 i 7690
- Drivter1234
A ja miałem jeszcze przyjemność nim tak niedawno jeszcze pośmigać na 719 , ale fakt faktem, mistrz OC dziś przyznaje... Postępowanie kasacyjne w trakcie, powód - > Kratownica ma totalnie dość. Nie wiem czy aby do tego nie przyczyniła się ostatnio jakaś kolizja bo jest lekko trafiony tuż przy harmonii z prawej strony i być mogło że coś strzeliło do końca.
Mi się chce ale nie wiem czy pozwolą...Orz pisze:Nie chce się nikomu kratownicy ponaprawiać
Będę dziś w tej sprawie rozmawiał i jeśli nie będą chcieli lub nie pozwolą naprawić to może uda się namówić, by odsprzedali KMKM, aczkolwiek mnie najbardziej interesuje opcja naprawy, gdyż po za kratownicą (i tu też nie przesadzajmy, bo nie ma tego aż tak wiele i niewielkim nakładem można wózek naprawić) wszytko inne jest w jak najlepszym porządku, a wózek jeździ praktycznie bezawaryjnie od dłuższego czasu! I jak zauważyłem jest chyba jedynym z najlepszych odkurzaczyA czy on idzie już na żyletki, czy ktoś go może odkupić?
Ta rysa o której piszesz ma już chyba z rokDrivter1234 pisze:Kratownica ma totalnie dość. Nie wiem czy aby do tego nie przyczyniła się ostatnio jakaś kolizja bo jest lekko trafiony tuż przy harmonii z prawej strony i być mogło że coś strzeliło do końca.
Orz R-5
Gwarantuję Ci, że Klub tego wozu nie weźmie. W tej chwili ilość samych zadań autobusowych KMKM (przede wszystkim wyczerpująca finansowo odbudowa Chaussona, ale i uruchomienie Ikarusa 405, doprowadzenie do porządku Ikarusa 280 oraz najnowszego nabytku - Zemuna) to są ogromne koszty jak dla takiej organizacji.Orz pisze:to może uda się namówić, by odsprzedali KMKM
15/12/2005-12/7/2019
- Drivter1234
Ja nie mówię o rysie tylko o tej wgniotce z rozwaloną blachą przy harmoniiOrz pisze:Mi się chce ale nie wiem czy pozwolą...Orz pisze:Nie chce się nikomu kratownicy ponaprawiaćBędę dziś w tej sprawie rozmawiał i jeśli nie będą chcieli lub nie pozwolą naprawić to może uda się namówić, by odsprzedali KMKM, aczkolwiek mnie najbardziej interesuje opcja naprawy, gdyż po za kratownicą (i tu też nie przesadzajmy, bo nie ma tego aż tak wiele i niewielkim nakładem można wózek naprawić) wszytko inne jest w jak najlepszym porządku, a wózek jeździ praktycznie bezawaryjnie od dłuższego czasu! I jak zauważyłem jest chyba jedynym z najlepszych odkurzaczyA czy on idzie już na żyletki, czy ktoś go może odkupić?Ta rysa o której piszesz ma już chyba z rokDrivter1234 pisze:Kratownica ma totalnie dość. Nie wiem czy aby do tego nie przyczyniła się ostatnio jakaś kolizja bo jest lekko trafiony tuż przy harmonii z prawej strony i być mogło że coś strzeliło do końca.
Decyzji co do ewentualnego zachowania #7690 nie ma i w ciągu najbliższych dni nie będzie.TLG pisze:Gwarantuję Ci, że Klub tego wozu nie weźmie. W tej chwili ilość samych zadań autobusowych KMKM (...) to są ogromne koszty jak dla takiej organizacji.
Z innej beki, to łatwo jest wskazać, że KMKM to, KMKM tamto. KMKM zachowa tylko te wozy jakie będzie w stanie utrzymać i nic więcej. Więc ci wszyscy gardłujący za zostawieniem konkretnego wozu i wskazujący na KMKM niech sami też zakaszą rękawy celem zrobienia czegoś pożytecznego. Wielokrotnie pisałem już tutaj, że KMKM nie ma monopolu na zachowywanie historycznych autobusów i każda konkurencja w tym temacie jest mile widziana.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
-
- Patryk2222
Ciekawe po co im ten silnik mercedesa, bo skrzynię to rozumiem może przypasuje do innego.Desert pisze:Uważaj bo ktoś wyłoży dużą kasę. Z kompletnym silnikiem i skrzynią go nie oddadzą od tak, i na pewno nie za małe pieniądze.
A415>>3911>>3916>>3905>>4796>>4938 >>5457>>1804
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
D2156HM6UT POWER >> http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xyaT6AMVrU0
Ehhh wspomnienia ostatnią jazdą 5202 https://www.youtube.com/watch?v=xdPpMuFIcAg
- Matrix2441