BTW: EOT
Radość :)
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Stało się...
1 rok, 449 użytkowników, 2426 tematów, 122055 postów (według oficjalnych liczb z głównej strony
).
Ile będzie za kolejny rok?
1 rok, 449 użytkowników, 2426 tematów, 122055 postów (według oficjalnych liczb z głównej strony
Ile będzie za kolejny rok?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Dęboszczak
Były chwile wkurzające, a były chwile, które mnie cieszyły.. były chwile dołujące, były też i takie, które wprowadzały w nastrój.. wielu z nich towarzyszył mi Wawkom... który mimo tego, że podobno jestem "trollem" to rozwijal moje zainteresowania komunikacją miejską. Dlatego w związku z tym chciałbym życzyc WSZYSTKIM bez wyjątku (nawet tych, którzy z różnych przyczyn mnie nie cierpią) wszystkiego najlepszego, a modteamowi jak największej popularności WawKomu w polskim internecie (nie mówie o dzieciach neo, trollach etc.).... Cieszę się że obchodzimy takową rocznicę, mam nadzieję że kolejną będe obchodzic razem z wami wspólnie. Pozdrawiam, Djmc100.
WAWKOM zawsze zachęcał mnie do poznawania KM.Jest to jedyne takie forum,na którym można nie tylko pogadać o sprawach dotyczących transportu.Zawsze jest do śmiechu.są sytuacje trudne,są i przyjemne.Mam nadzieję,że nasze forum będzie coraz mocniejsze i że będzie więcej rozwiązań,pomsłów i humoru niż kłótni.ZA WAWKOM!!!!!!!!
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Wszystkiego najlepszego, jest to (chyba)największe forum o Komunikacji oraz innych takich tym podobnych. Od początku istnienia mnie tu nie było, jak i nikogo z będącego na forum nie poznałem, ale żeby to forum istniało aż do końca świata na coraz to nowszych urządzeniach 
Życzeń mi się zapomniało złożyć, o w morde...
Życzeń mi się zapomniało złożyć, o w morde...
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Z czego 160 nie napisało żadnego posta (32%), w tym 33 się nigdy nie zalogowałoBastian pisze:Stało się...1 rok, 449 użytkowników, 2426 tematów, 122055 postów (według oficjalnych liczb z głównej strony).
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
No i jak zwykle sie spóźniłem. Jak coś ważnego to mnie nie ma.....
Więc życzę naszemu forum stu lat działalości albo i dłużej... a co. Czuję się zaszczycony byciem użytkownikiem Wawkomu. Życzę i sobie i Wam kolejnych lat wspólnej działalności. Fajnie, że forum ma urodziny 3 dni przed moimi i jest tylko 19 lat ode mnie młodsze
Pozdrawiam jak najbardziej oficjalnie i poważnie BERNARD Z.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9