Książka skarg i wniosków
Moderator: vernalisadonis
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
A ja go jeszcze raz napisałem, bo niby gdzie piętro niżej? Takie sprawy miały być zgłaszane w "Księdze Wniosków i Skarg", zgłosiłem a post został wywalony.. więc gdzie mam to zgłosić jak nie na PW??Bastian pisze:Przecież do tego jest temat piętro niżej - dlatego post skasowałem i odesłałem ci jego treść privem...Aleksander2634 pisze:Przperaszam, czy ktoś ma w dupie moją prośbę, którą tu wniosłem??
Miejskie Zakłady Autobusowe m. st. Warszawy
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Póki go nie narobiłeś, było go mniejAleksander2634 pisze:Ehh, no jest... Bałagan jest tu i tyle Wam powiem...Piotrek pisze:Stary, zobacz że niżej masz temat "zmiany w poszukiwanych wozach".

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Moderator kazał ci pisać w innym temacie, niż trzeba. Moderator sprawił, że nie raczyłeś zauważyć tematu, w którym powinieneś był napisać, mimo iż jest on przyklejony. Moderator jest winien temu, że mleko skwaśniało, ziemniaki w piwnicy zgniły, a dziura ozonowa się powiększyła. No i wreszcie oczywiście to moderator zabrał klamkę 

Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
A co mają Kleszcz i Siecool do Aleksandra niemogącego trafić we właściwy temat i do mnie, kasującego jego post?
Jacku, mniej buntu, więcej myślenia, ponoć nie boli, a możliwości podobno masz...
Jacku, mniej buntu, więcej myślenia, ponoć nie boli, a możliwości podobno masz...
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
To pytam po jasną cholerę na pierwszej stronie tematu "Poszukiwane..." jest wpis, cytuję: "Tutaj wypisujemy poszukiwane wozy komunikacji miejskiej. Jeśli chcesz aby do Twojej listy dopisać jakiś wóz zgłoś się do mnie lub Siecoola przez Prywatną Wiadomość.lub napisz w temacie "Księga wniosków i zażaleń"."Bastian pisze:Moderator kazał ci pisać w innym temacie, niż trzeba. Moderator sprawił, że nie raczyłeś zauważyć tematu, w którym powinieneś był napisać, mimo iż jest on przyklejony. Moderator jest winien temu, że mleko skwaśniało, ziemniaki w piwnicy zgniły, a dziura ozonowa się powiększyła. No i wreszcie oczywiście to moderator zabrał klamkę
Gdzie tu jest napisane, że mam składać takie prośby w innym temacie? Tu właśnie jest burdel, tylko, że jak zwykle joby dostaje użytkownik, bo MOD nigdy tego nie dostanie, bo w końcu on jest tu Bogiem.... i to jest właśnie irytujące.
 ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Jak się pogodziłeś, to nie musisz się z tym obnosić i wszem i wobec chwalić...dzidek pisze:Nie ma co kontynuować tego tematuUżytkownicy piszą na tym forum wyłącznie dzięki dobrej woli moderatorów i trzeba się z tym pogodzić a jak się komuś nie podoba to wypad
Ja już się z tym pogodziłem
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
ul. Włościańska 52
01-710 Warszawa
- ZaciszaniN
- Kontakt:
To była akurat ironia. A co do bałaganu - jacy moderatorzy, taki porządekAleksander2634 pisze:Jak się pogodziłeś, to nie musisz się z tym obnosić i wszem i wobec chwalić...dzidek pisze:Nie ma co kontynuować tego tematuUżytkownicy piszą na tym forum wyłącznie dzięki dobrej woli moderatorów i trzeba się z tym pogodzić a jak się komuś nie podoba to wypad
Ja już się z tym pogodziłem

Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.