Ogłoszenia
Moderator: Wiliam
- MeWa
- Cukiereczek
Wybrane posty z tematu „Trasa i Most Północny”, znajdującego się na forum INFRASTRUKTURA TRANSPORTOWA, zostały przeniesione do tematu „Parkingi Park&Ride”, który zlokalizowany jest na forum METRO I KOLEJ. Za utrudnienia przepraszamy.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Serdeczna prośba - Tarantula wrzucił do tematu o buspasach zdjęcie pewnego znanego obrazu. Dziękuję, ale obraz widziałem już wcześniej i nie potrzebuję oglądać go na forum komunikacyjnym w rozmiarach, które wyraźnie przeszkadzają mi w lekturze tematu, gdy muszę jeździć suwakami po całym ekranie. Czy moglibyście w przyszłości ukrócić wstawianie zdjęć takich gabarytów?
[ Dodano: |27 Mar 2010|, 2010 23:11 ]
Dzięki Bastian.
[ Dodano: |27 Mar 2010|, 2010 23:11 ]
Dzięki Bastian.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tematy "Wiadukt w Legionowie", "TOG w powiecie legionowskim", "Połączenie Białołęka - Legionowo wzdłuż torów kolejowych", "P&R w Legionowie", "Wiadukt nad torami w Chotomowie", "Tunel pod torami w Legionowie" i "Modernizacja DK 61" zostały połączone w temat "Drogi w powiecie legionowskim".
Temat "Znowu Globusowa...." został włączony do tematu "Ulica Dźwigowa" ze zmianą nazwy na "Ulice Dźwigowa i Globusowa".
Tematy "Infrastruktura drogowa w Miasteczku Wilanów" i "Pętla autobusowa na terenie Miasteczka Wilanów" zostały włączone do tematu "Miasteczko Wilanów".
Temat "Plany trasy N-S" został włączony do tematu "Trasa N-S".
Temat "Sprawa tunelu w Międzylesiu" został włączony do tematu "Tunel w Międzylesiu".
Temat "Al. KEN" został włączony do tematu "Aleja Komisji Edukacji Narodowej".
Temat "Drogowy kataklizm na Puławskiej" został włączony do tematu "Ulica Puławska", zaś temat "Jak rozwiązać problem z korkami na Puławskiej." trafił do Zsypu.
Temat "Stan techniczny przystanków 2010" powędrował (wraz z tematami "SKANDAL, UKRADZIONO PRZYSTANKI" oraz "Zespół przystankowy "SOBIESKIEGO"") do Zsypu po wydzieleniu zeń tematu "Stan techniczny przystanków 2011".
W najbliższych dniach porządki będą kontynuowane. Należy się spodziewać, że niektóre tematy zmienią nieznacznie tytuły (głównie w kierunku uproszczenia) bez oddzielnych komunikatów w tej sprawie.
Temat "Znowu Globusowa...." został włączony do tematu "Ulica Dźwigowa" ze zmianą nazwy na "Ulice Dźwigowa i Globusowa".
Tematy "Infrastruktura drogowa w Miasteczku Wilanów" i "Pętla autobusowa na terenie Miasteczka Wilanów" zostały włączone do tematu "Miasteczko Wilanów".
Temat "Plany trasy N-S" został włączony do tematu "Trasa N-S".
Temat "Sprawa tunelu w Międzylesiu" został włączony do tematu "Tunel w Międzylesiu".
Temat "Al. KEN" został włączony do tematu "Aleja Komisji Edukacji Narodowej".
Temat "Drogowy kataklizm na Puławskiej" został włączony do tematu "Ulica Puławska", zaś temat "Jak rozwiązać problem z korkami na Puławskiej." trafił do Zsypu.
Temat "Stan techniczny przystanków 2010" powędrował (wraz z tematami "SKANDAL, UKRADZIONO PRZYSTANKI" oraz "Zespół przystankowy "SOBIESKIEGO"") do Zsypu po wydzieleniu zeń tematu "Stan techniczny przystanków 2011".
W najbliższych dniach porządki będą kontynuowane. Należy się spodziewać, że niektóre tematy zmienią nieznacznie tytuły (głównie w kierunku uproszczenia) bez oddzielnych komunikatów w tej sprawie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z Wieści z miasta przywędrował (z pewną zmianą nazwy) temat poświęcony placowi Narutowicza. Trafił doń ostatni post z tematu o nowych trasach tramwajowych.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
Temat "ZP 1080" został włączony do tematu "Nowe nazwy przystanków" na podforum Informacja Pasażerska.
Wrzuciłem trochę postów do tematu 'Sygnalizacja świetlna' z forum Informacja Pasażerska
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Uprasza się modteam o przyłączenie do mojego apelu o szanowanie zasad ortografii, a nie kasowanie merytorycznych postów.
Stosowanie małych i wielkich liter w nazwach geograficznych: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629401
Stosowanie małych i wielkich liter w nazwach geograficznych: http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629401
Polityka złym doradcą w pracy!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Z uwagi na fakt, że w TW Sp zoo wszystkie zakłady numerowane są bez myślnika
źródło ze strony TW
uprzejmie proszę o dostosowanie tytułu wątku o zajezdni na Białołęce.
źródło ze strony TW
uprzejmie proszę o dostosowanie tytułu wątku o zajezdni na Białołęce.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Powiedz to w TW:
http://www.tw.waw.pl/node/681
A w ogóle co innego schemat, gdzie wszystkie działy mają 2-literowe skróty, a co innego tekst do czytania przez człowieka.
http://www.tw.waw.pl/node/681
A w ogóle co innego schemat, gdzie wszystkie działy mają 2-literowe skróty, a co innego tekst do czytania przez człowieka.