Znów ktoś się włamał na Gacka konto...Gacek pisze:NIE PIJĘ!![]()
![]()
OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Gacek
- Kontakt:
jakby co to wyciągnę Cię z tych powsińskich krzaków i odholuję.chruscik pisze:a o zmeczonych konduktorach tetki nikt nie mysli
jakbyś mnie czasem widział to byś chyba stracił szacunekchruscik pisze:nie mozesz toc to jestes KO tetki
[ Dodano: 2007-06-13, 16:27 ]
zaraz Tramlog napisze: znowu kłamiesz!Bastian pisze:Znów ktoś się włamał na Gacka konto...
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Podbijam temat, bo termin się zbliża...
A może by połączyć przyjemne z przyjemnym, spotkać się nieco wcześniej i jeszcze przed ogniskiem w coś pograć, jak też to było proponowane? Ot, taki piknik wawkomowy...
A może by połączyć przyjemne z przyjemnym, spotkać się nieco wcześniej i jeszcze przed ogniskiem w coś pograć, jak też to było proponowane? Ot, taki piknik wawkomowy...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Heh... zrobiłem projekt plakatu ognichowego... 
Ale wyszedł jak nie powiem co...
Chociaż... śmieszny jest...
Co do rzeczy moja propozycja- Powsin P.K. 30.06.07r. Pętla 130 oraz 519. Godzina 17.30-18.00
Czekamy aż przyjadą z dwie 519-ki i 130-ka, i ruszamy na polanę koło 18. Wtedy w Powsinie nie powinno być za dużego tłoku już. Później można wrócić 139 sobie tak dla urozmaicenia.
Polana zdatna do grilla i ognicha jest fajnie położona.
Można do niej łatwo dojść zarówno od pętli 519, jak i od 139, tyle że wiadomo, od/do Ogrodu Botanicznego idzie się troszkę dłużej, a i częstotliwość nie najlepsza mobilisątków na tejże linii.
O ile mam nadzieję nie będzie zagrożenia pożarowego (
) to drewno weźmie się z lasu...
A i kiełbaski by się przydało przynieść oraz jakże wspaniałe tymbarki, choć to rzecz oczywista chyba...
Tak mówię dla przypomnienia... 
Ale wyszedł jak nie powiem co...
Chociaż... śmieszny jest...
Co do rzeczy moja propozycja- Powsin P.K. 30.06.07r. Pętla 130 oraz 519. Godzina 17.30-18.00
Czekamy aż przyjadą z dwie 519-ki i 130-ka, i ruszamy na polanę koło 18. Wtedy w Powsinie nie powinno być za dużego tłoku już. Później można wrócić 139 sobie tak dla urozmaicenia.
Polana zdatna do grilla i ognicha jest fajnie położona.
Można do niej łatwo dojść zarówno od pętli 519, jak i od 139, tyle że wiadomo, od/do Ogrodu Botanicznego idzie się troszkę dłużej, a i częstotliwość nie najlepsza mobilisątków na tejże linii.
O ile mam nadzieję nie będzie zagrożenia pożarowego (
A i kiełbaski by się przydało przynieść oraz jakże wspaniałe tymbarki, choć to rzecz oczywista chyba...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ona jest tylko "zdatna", czy też jest tam miejsce, gdzie ogniska są palone?ziomal pisze:Polana zdatna do grilla i ognicha jest fajnie położona.![]()
Oczywiste, zaopatrzenie we własnym zakresie.ziomal pisze:A i kiełbaski by się przydało przynieść oraz jakże wspaniałe tymbarki, choć to rzecz oczywista chyba...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Niech ci będzie 
1) Ja (czyli ja)
1) Ja (czyli ja)
1. Bastian
2. solaris8315
3. bohun
2. solaris8315
3. bohun
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!