to wystarczy stanąć 10 cm od wiaty i już można palić8917 pisze:Zakaz palenia obowiązuje tylko pod wiatami przystankowymi. – Nie obowiązuje tam, gdzie są tylko słupki przystankowe
Zakaz palenia na przystankach
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- loswariatos
- Bastian
- Sułtan Maroka
A któż inny? Nieodpowiednie służby?Premo pisze:Tylko odpowiednie służby?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nieodpowiedzialnych trochę można by wskazać
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
- Zbanowany
Oni to najpierw sami niech przestaną palić w SKM i szynowych wynalazkach, a potem niech nakładają karyMeWa pisze:hmm nie dam sobie głowy uciąć, ale na kolei konduktor / kierownik pociągu chyba może karę porządkową nałożyć...?
Dzis widziałem tramwaj 27, za sterami kobieta, a przy niej istota z wąsiurem (być może patron), kopcący papierochy podczas jazdy, a dym walił mu z nocha i tej krzaczastej gęby, przecież to jest okropne
Kolejna sprawa z dzisiaj, ekspedycja Bródno-Podgrodzie, dosyć krótka przerwa, wpadłem 1 minute przed czasem, koleś na FSO, podrzucił mi zestawik z KFC, więc mysle sobie zjem w ludzkich warunkach
Wchodze do kapsuły czasu, patrze pusto, siadam przy UFO-STOLIKU, rozkładam majdan, cisza spokój, wpadaja trzej kiermani, papirochy i teksty kogo, gdzie przycieli, do tego frytki zimne, kanapka filet bez sera, jedyne co dobre to kawa i to że powiedzieli smacznego, nigdy tak szybko nie jadłem, aby ratować się ucieczką z zagłębia zła