rzeznik pisze:No wlasnie... Czy mamy tu smakoszy zyciodajnego nektaru powszechnie znanego jako piwo
(bezalkoholowe)* ?
Dobre
Ja jestem wielkim miłośnikiem, ale okazjonalnie, (do meczu Legii), ale najlepiej się pije na Meczu Marcovii, do tego sezonu można było pić wszystko co się żywnie podoba, ale teraz podobno mają wchodzić nowe reguły nowego prezesa. Będę musiał przecierpieć. Moje ulubione to Królewskie, Dębowe, Lechem też nie pogardzę. Żywca lubię tylko czasami, bo czasami zdarza im się popsuć piwo i smakuje jak to z tesco.
[ Dodano: 2008-02-06, 19:21 ]
rzeznik pisze:
Ogolnie teraz testuje co raz to nowsze polskie niskobudzetowe produkcje typu Ciechan, Grudziadzkie, Gotyckie, Koźlaki wszelkiej masci, produkty niestety upadajacego juz browaru Czarnkow... Lista jest dluga

To pogadaj z kolesiem, który jeździ na linii zabytkowej ma ksywę Dada, bardzo charakterystyczny, niski z kucykiem. On to tylko takie pije, cały czas znajduje jakieś nowości, kiedyś mi mówił, że w Wesołej jest taki sklep, gdzie sprzedają mnóstwo gatunków piw.
[ Dodano: 2008-02-06, 19:22 ]
Szamot pisze:Poniewaz ze względów zdrowotnych nie wolno mi zbytnio naduzywać tymbark
a *) **) z większa wybrednością zacząłem dobierać napoje
(bezalkoholowe) *). Tak więc odstawiłem całkowicie polskie komercyjne wynalazki pozwalając sobie od czasu do czasu na szklaneczke dobrego tymbark
a**) (bezalkoholowego) *) korzystając z oferty położonego nieopodal sklepu
warzywniczego *), którego zasób lodówek (zawierających od Ciechana i Staropramena po Lwowskie), pozytywnie zweryfikowały moje autorytety zawodowe (i nie tylko), ktorym w tej kwestii całkowicie ufam i z tego miejsca pozdrawiam serdecznie.
*) ustawa o wychowaniu w trzeźwości
**) zakaz umieszczania treści reklamowych
Krzysiek rządzisz, normalnie dawno się tak nie uśmiałem.